По случай връчването на наградите „Оскар“ и Световния ден на театъра, от Quiz This искат да засвидетелстваме своята любов към киното и театъра. Присъединете се към нашата разходка по червения килим на това невероятно изкуство. Припомнете си филмовите шедьоври и незабравимите театрални пиеси, призовават организаторите на куиза.

Ще се проведат 5 различни куизмастъра в 5 различни града, по едно и също време! Ще участват отбори до 6 души.

Както колегите си отвъд Океана, така и Quiz This ще присъддят Big Five награди, а именно:Best Director – отборът с най-много точки от всички градове;Best Actor – отборът с уникален отговор на някой въпрос (защото мъжете са си уникални);Best Actress – отборът с безгрешен кръг (защото дамите са винаги безгрешни);Best Screenplay – въпросът, който ви е харесал най-много и неговият автор;Best Picture – вашето селфи, събрало най-много харесвания.

На 24 март 2022г, четвъртък, с начален час 19:30 в Бургас, клуб “Модерен Театър”; водещ: Катерина Железова; телефон за резервации: 0894898098Пловдив,

North Star; водещ: Георги Сорев;София,

The Academy – Arena Zapad; водещ Калина Пейчева;

Варна, Oscar Food & Cocktails; водещ: Деница Бозова;

Стара Загора, Ресторант DJ; водещ: Олга Клисурова.

Готови ли сте да играем?

#maytheQbewithyou *вход – 5лв. на човек **за деца под 12 години не се изисква входна такса и не се броят за допълнителен играч.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви