Пълнлуние
Мантри и ритуали при пълнолуние

На 18 март ни очаква пълнолуние в знака на Дева. То ще повдигне няколко основни въпроса, като например от какво в живота си вече не се нуждаем, кое не ни върши работа.

Тази пълна Луна е отлично време за взимане на решения и елиминиране на всичко, което вече не е продуктивно и функционално в живота ни.

Сега ще имаме възможността да изпълним онова, което сме започнали дни по-рано по време на новолунието. Това е емоционален период, време на романтика и взаимоотношения. Ще търсим баланс между ежедневните функции и рутината, физическото здраве и нуждата от ред и визия, духовно здраве, безпорядъка и безкрайността.

Девата управлява инструментите и техниките, които използваме, за да се справяме с ежедневния живот. Но това пълнолуние се случва докато Слънцето е в знака на Риби и образува опозиция на Луната в Дева. Рибите управляват инструментите, които използваме, за да управляваме духовното си Аз. Сега ще изследваме своите емоционални нужди.
Когато имаме пълнолуние, нашият живот символично се осветява. Тъй като сега може да сме по-емоционални, ще търсим начин да изразим себе си и ще ни е трудно да задържаме в себе си чувствата. Но трябва да сме внимателни, защото това, което ще излезе от нас все още не е особено рационално.

Хубаво е добре да погледнем към нашата работа, навици, здраве и рутина. Интуицията ще ни отправи силни послания.

Пълнолунието в Дева ще бъде в хармония с Плутон – планетата на промяната и трансформацията. Най-силно пълнолунието ще се усети от Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Рак, Везни и Козирог.

Пълнолунието в Дева ни помага да се изправим срещу перфекционизма, тъй като когато е в повече, той създава бариери пред нас. Това е мощно време за прочистване и освобождаване, така че наред с отхвърлянето на перфекционизма, помислете от кои други области от живота си или дори емоции искате да се изчистите.

Енергията на Девата ни напомня и да се грижим добре за своето физическо и емоционално здраве.

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви