Вече дори няма нужда да казваме колко добър е „Батман“ на Мат Рийвс с Робърт Патинсън в главната роля, защото изминаха почти две седмици от пускането му по кината и всеки е успял сам да се убеди в това.

Е, поне към момента е далеч от постижението на „Спайдърмен: Няма път към дома“ в бокс офиса, но пък това не е болка за умиране, защото над 470 милиона долара печалба към момента също не са малко.

Може и да отстъпва по милиони на конкурента си от киновселената на Marvel, но пък има с какво друго да се похвали – чудесен саундтрак. От Variety разбираме, че „Something In The Way“ на Nirvana, която е използвана и в началото на филма, и в неговия край се радва на голям интерес след пускането на „Батман“ по кината.

Оказва се, че много хора са започнали отново да слушат парчето, което беше включено в албума групата от 1991 г. – Nevermind. Според данни на Spotify, за по-малко от седмица след пускането на „Батман“ по кината песента е отбелязала 1200% ръст в стриймванията.

Според HYPEBEAST, вклюването на „Something In The Way“ в саундтрака на филма не е никак случайно, защото самият Мат Рийвс признава, че е слушал много именно това парче, докато е пишел сценария.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви