В Първо Районно управление – Бургас e получено съобщение за инцидент, възникнал в частен дом, разположен на бургаската улица „Георги Шогунов“, при който 24-годишен бургазлия нанесъл множество прободни и прорезни рани в областта на главата, ръцете и гръдния кош от лявата страна на тялото на 19-годишен бургазлия.

Същият претърпял спешна хирургична операция и е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

Констатирано е, че около 13.00 ч. в къщата собственикът й – 35-годишен бургазлия празнувал с приятели Тодоровден.

Малко по-късно към тях се присъединил и 19-годишния бургазлия, който след употреба на голямо количество алкохол започнал да се държи агресивно и влязъл в пререкания с останалите гости, възпроизвеждайки изстрели с пневматичен пистолет срещу домакина и негов приятел.

Нанесъл и удар с ръка на 24-годишния бургазлия, който счупил една от бутилките с алкохол и нанесъл множество прободни и прорезни рани в областта на главата, ръцете и гръдния кош на 19-годишния мъж.

След деянието 24 годишния извършител избягал, но е задържан със съдействието на служители от Второ Районно управление – Бургас. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви