Изберете си път
Изберете си път

Всеки избор, който правим в живота, изразява нашата душевност. Гадаенето по картинки ни помага именно за това – да развием интуицията си и да разберем по-лесно от какво имаме нужда на подсъзнателно ниво. Отпуснете се, затворете очи за няколко секунди, погледнете колажа и посочете онзи път, по който бихте тръгнали с най-голямо удоволствие. Изберете без колебание!

Изборът ви може да разкрие не само неподозирани неща за вашия характер, но и пътя, по който скоро ще поемете в живота.

1.Ако изберете Красотата на есента                                                                           Никой не може да те накара да отстъпиш от мястото си. Живееш така, че да не съжаляваш за нито едно свое решение. Трудно създаваш приятелства, но веднъж щом човек влезе в живота ти, той получава един надежден и лоялен съюзник.

Научи се да откриваш красотата и смисъла и в малките неща от ежедневието. Така скоро ще откриеш нещо много специално – през цялото това време то е било точно под носа ти, но прекомерната амбиция и мисли за бъдещето са ти пречили да го видиш и оцениш.

2. Ако Бамбукова гора от приказките е вашия избор

Ти си стара душа и предпочиташ хармонията пред хаоса.

Трите думи, които най-добре те описват, са любов, страст и доброта. Аурата ти буквално омагьосва хората и ги провокира да те заливат ежедневно с обич, нежност и грижа.

Ти си способен/а на всичко, стига да си отделил/а достатъчно време за себе си преди това. Прекарал/а си много време в изучаване и усъвършенстване на вътрешния ти свят, сега е време да потърсиш смисъла извън него. Усещаш, че има още много какво да видиш и да научиш от живота. Бъди готов/а, скоро съдбата ще ти даде възможност да поемеш в нова посока.

3. Ако предпочитате Зимна утеха
Предпочиташ да бъдеш сам/а, отколкото в лоша компания. Хората се плашат от твоята независимост и силния ти характер, затова често тълкуват погрешно поведението ти и са склонни да те съдят. Ти си силен, но често недооценен и неразбран човек.

Необходимо е да разбереш, че не си господар на обстоятелствата, че не всичко зависи от теб и понякога съдбата ти изпраща неприятни изненади, срещу които си безсилен/а. Примирението не е слабост, напротив.
Празнувай успехите си, дори най-незначителните – изминал/а си дълъг път дотук, предстоят ти още много покорени върхове, затова не се лишавай от почивка и грижа.

4. Ако изберете Зеленина и топлина
Опитваш се да живееш живота си с широка усмивка и винаги се опитваш да търсиш първо доброто у хората. Зад тази позитивна външност обаче криеш ранима и чувствителна душа, която се страхуваш да разкриеш дори пред най-близките си хора.

Скоро съдбата ще ти даде възможност да отвориш сърцето си за нови и красиви чувства. От теб зависи дали ще разцъфнеш, или ще се свиеш още повече в черупката си.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви