ФК „Нефтохимик Бургас 1962“ има недостиг на средства. За това алармираха от ръководството на клуба и призоваха за помощ, за да може детско-юношеската школа да съществува. За пълна прозрачност, средствата могат да се дарят в популярна платформа за дарения Patreon.

„Уважаеми бургазлии, скъпи привърженици и бивши футболисти на „Нефтохимик“, вече изминаха четири месеца, от както сдружение ФК „Нефтохимик Бургас 1962“ се зае с нелеката задача да запази „Нефтохимик“, като пое управлението на детско-юношеската школа.

Със собствени усилия, подпомогнати от Община Бургас и дарения от частни лица и фирми, на които благодарим, успяхме да покрием всички необходими разходи по съществуването на школата.

Но трябва да сме честни с вас – има недостиг на средства и от тук нататък ще имаме нужда и от вашата помощ!

В тази връзка създадохме профил на клуба в популярна платформа за дарения Patreon. Дарявайки чрез тази платформа, ние ви гарантираме пълна прозрачност за събраните средства във всеки един момент!

Даряването или абонирането може да се направи през сайта на ФК „Нефтохимик Бургас 1962“. Стъпките са:
1. Влизате в уникалния линк на „Нефтохимик“ в платформата
2. Натискате зеления бутон „Become a patron
3. Регистрирате се или влизате с Фейсбук или Гугъл акаунт
4. Избирате сумата на вашето ежемесечно дарение и посочвате вашата дебитна карта от която да бъде изтеглената избраната от вас сума.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви