Задържаха трима готвачи на метамфетамин, съобщиха от полицията

Служители от Пето Районно управление – Бургас извършили проверка в частно жилище, разположено на ул. „Дебелт“, обитавано от 41-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия.

В жилището са установени още 35-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия и 31-годишна бургазлийка.

От 35 годишния мъж, при извършен личен обиск, е намерен и иззет течен медикамент, от който се извлича ефедрин, а от 31-годишната жена – червено прахообразно вещество, йенско стъкло и две пластмасови шашки с памук и течност.

Всички иззети вещества, течности и предмети са предназначени за производство на синтетичен високорисков наркотик – метамфетамин.

От общото мазе на адреса на ул. «Дебелт» са намерени и иззети 10-литрова бутилка с прозрачна течност, 11-литрова бутилка с бяло кристалообразно вещество, бутилка с остатъци от бяло кристалообразно вещество, празни лекарствени опаковки и др.

Всички иззети вещества, течности и предмети са предназначени за производство на синтетичен високорисков наркотик – метамфетамин. И тримата бургазлии са задържани за срок от 24 часа. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви