Риалити звездата Ким Кардашиян официално беше обявена за неомъжена, осем години след като сключи брак с рапъра Кание Уест, отскоро изявяващ като Йе, предаде Асошиейтед прес.

Тя присъства на съдебното заседание в Лос Анджелис по делото за развода чрез видеоконферентна връзка. Преди да започне да отговоря на въпросите на съдията Стив Кокран, Кардашиян положи клетва.

Магистратът поиска да разбере дали реалити звездата по свое желание иска отново да е неомъжена. Тя отговори утвърдително, след което съдията Кокран се произнесе в полза на искането й.

Процедурата позволява на човек, който е в процес на тежък развод, официално да бъде обявен за необвързан, докато се изясняват въпроси, свързани с попечителство над децата и имуществото.

Рапърът Йе не присъства в съдебната зала, нито пък се включи виртуално в изслушването. Той не беше съгласен с подобно решение, но съдията Кокран отхвърли жалбата.

Съдебното решение също така позволи на реалити звездата да премахне Уест от фамилното си име.

Ким Кардашиян (41г.) заведе дело за развод преди година. Два месеца по-късно Йе (44 г.) се съгласи с основните предложения в иска ѝ, включително и за попечителството върху децата им. Няма имуществени спорове, тъй като двамата са сключили предбрачен договор.

Напоследък обаче Йе остро критикува Кардашиян, семейството ѝ и приятеля ѝ Пийт Дейвидсън. Той се оплаква, че не му се позволява да участва във вземането на важни решения за четирите им деца, както и че е изключен от тържествата за рождените им дни и други събития, свързани с тях.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви