„Игра за двама“ със София Бобчева и Александър Кадиев ще направи своята премиера в Бургас на 12 март в Културен дом НХК.

Актьорите влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие и пресъздават образи от ежедневието ни – продажните плеймейтки, корумпираните политици, псевдопатриотите, вечно неразбраните интелектуалци, измамниците автотърговци и други.

„Игра за двама“ е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените. Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

В постановката, режисирана от Златомир Молдовански, зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла.

Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.

„Игра за двама“ вече направи своята успешна премиера в София пред пълната зала в Открита сцена „Сълза и смях“. През март и април предстоят и премиерни дати на представлението в Пловдив, Варна и Лондон.

Сценограф на постановката е Ивелина Минева, а автор на музикалното оформление е Стефан Здравески.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/3IbQDqm

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви