В началото на годината получихме включване от Джордж Р.Р. Мартин, което имаше за цел да успокои и увери феновете на Game of Thrones, че сериалът „Домът на дракона“ (House of the Dragon) няма да ги разочарова.

Тогава Мартин написа в блога си, че е имал възможност да изгледа част от суровия материал и видяното му е харесало. Два месеца по-късно, отново от блога на автора, разбираме, че снимките на сериала официално са приключили.

Джордж Р.Р. Мартин пише, че снимачната работа по всички 10 епизода е завършена. Допълва, че е видял суровия материал на няколко от епизодите и ги обожава. Пояснява, че по тях има още доста работа – визуални ефекти, цветови схеми, озвучаване и т.н.

Но въпреки това според Мартин сценария, режисурата и актьорската игра са страхотни. Не се наема да прогнозира кога точно ще можем да видим „Домът на дракона“, защото по него има още доста работа.

Но от написаното става ясно, че не трябва да разчитаме това да се случи тази пролет. Според него има възможност обаче да видим сериала през лятото. А нас ако питате – по-скоро през есента…

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви