Облекло
Austria, Tyrol, Lake Achen, man standing on boardwalk

В живота ни има изключително много правила. Някои обаче са там, за да ни помогнат, каквито например са всички онези, свързани с облеклото ни. Разбира се, всеки мъж или жена, които имат мнение за подобни неща, говорят от личен опит – и без съмнение това, което работи за един, не винаги работи за друг; или това, което работи за един, се счита за твърде повърхностно или твърде екстравагантно от друг.

Но добър съвет никога не трябва да се подлага под съмнение. И тъй като мъжкото облекло става все по-богато и разнообразно, все по-екстравагантно и въздействащо, все по-зависещо от тенденциите, в моменти, в които сте объркани какво точно да облечете или да си купите, още едно мнение никога не е излишно.

Тези „правила“ обикновено са основани на историята – те са работили за много поколения, така че може да се предположи, че работят добре и днес. И те са склонни да се основават на очевидното, толкова очевидно, че често се пренебрегва: високо качество на дрехите, приспособимост на облеклото, добра стойност, липса на крайности и поддържане на елегантност.

Със сигурност има много повече правила, отколкото ще представим днес. Някои от тях може би вече сте открили сами. В крайна сметка това е част от удоволствието по избор на облекло: изпробвайте нова дреха, вижте дали Ви подхожда, вижте как се чувствате. Но как да се обличаме днес, за да изглеждаме модерни?

Кои са най-важните правила за избора на модерно мъжко облекло?

Всеки дизайнер би казал, че цветовете и излъчването са двете неща, които с лекота биха променили всяка една визия. Независимо дали става въпрос за ежедневно или официално облекло, заложете на малко цвят. Повечето мъже несправедливо се страхуват да заложат на някои нюанси. Те са уплашени от всичко, което не е синьо или сиво. Но цветът е нещото, което лесно може да промени цялостната Ви визия. Зелен костюм, например, може да изглежда разкошно. Едноцветни връхни дрехи в ярки нюанси също са предпочитани през зимата. Ако търсите нещо по-екстравагантно и впечатляващо, Ви препоръчваме да разгледате предложенията от мъжки зимни якета на modivo.bg. Тази година специалистите препоръчват да залагате на повече розово, зелено, горчица и по-ярки нюанси на синьото, които ще повдигнат цялото Ви настроение. Но не забравяйте, че тук говорим само за една дреха от облеклото Ви. Не прекалявайте.

Облекло
Cheerful and handsome. Good looking young man in blue jeans shirt holding hand behind head and looking at camera while standing against grey background

Коя е най-важната дреха в модерното мъжко облекло?

Несъмнено това са дънките, които са така актуални от десетки години насам. Най-мултифункционалната за всички времена кройка на най-популярната дреха в света е така наречената slim-tapered. Този модел е по-широк в областта на бедрото, така че да бъде максимално удобен, но се стеснява към глезените, така че да може да се комбинира успешно или с елегантни обувки, или с маратонки. Това е най-добрата целогодишна визия, на която можете да заложите. Дънките лесно се комбинират както с удобна тениска и топъл суитшърт, така и с елегантна риза и втален блейзър, който да подчертае фигурата Ви. Всичко това прави дънките едни от най-желаните и днес. Ако искате да се сдобиете с нов чифт дънки, които да съчетаете с любимите си мъжки зимни якета, блейзъри или палта, можете да разгледате предложенията в https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/dunki.

Мъжките зимни якета, дънките и обувките са само една малка част от нещата, на които да заложите, когато изграждате модерна мъжка визия. Не подценявайте съветите на експертите, а им се доверете, когато решите да освежавате гардероба си.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви