Над петдесет красиви омъжени жени от Бургас и региона подадоха своите заявки с желание да участват в конкурса за красота Мисис Бургас 2022 г. Разнообразието от красиви дами, образовани и с различни професии направи избора на допустими участнички изключително труден.

Тази събота ще бъдат окончателно избрани финалистките от първоначалния кастинг.

Организаторите на конкурса,подтикнати от огромния интерес, взеха решение да увеличат допустимия максимум от кандидатки за короната и да дадат възможност на повече красавици да се впуснат в надпреварата за титлата Мисис Бургас 2022 г.

Най- престижния конкурс за красота в морския град тази година ще се проведе на 24- ти март в хотел България. Бляскавото събитие ще събере на едно място изявени красавици, не само от Бургас, а от цялата страна, които са носителки на редица престижни титли за красота.

Част от дамите ще бъдат в ролята на жури и ще оценяват достойнствата на участничките в надпреварата за най-красива омъжена жена на Бургас.

Конкурсът за красота Мисис Бургас 2022 г ще премине в три тура, като в последния,трети тур, ще бъде представена новата колекция от официални тоалети на талантливата бургаска дизайнерка Мария Диомова от едноименната модна къща „Диома“.

Дамите, които ще се борят за короната ще дефилират и в спортно-елегантни и бизнес тоалети на известен моден бранд.

Заявката на организаторите на конкурса Мисис Бургас 2022 са и тази година той да се превърне в най- значимото светско събитие в морския град.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви