Дуото Sophie Hawley-Weld и Tucker Halpern, по-познато като Sofi Tukker, е известно както със своята електронна музика, така и с темите на творчеството си – свобода, единство и силата на духа.

В петък те представиха новия си сингъл „Original Sin“ и обявиха предстоящия си албум Wet Tennis, който ще бъде съпътстван от световно турне.

Колекцията, която излиза през април, е дългоочакваното продължение на дебютния им Treehouse, номиниран за GRAMMY през 2018 г.

„Original Sin“ е мантра за доброто отношение на човек към себе си и за отричането на наложените социални нрави. Това е дует, който ви хвърля стремоглаво в центъра на света на Sofi Tukker с моментално запомнящ се ритъм.

Видеото представя закачливия и съблазнителен мотив, който преобладава в Wet Tennis.

Wet Tennis е акроним – „When Everyone Tries to Evolve, Nothing Negative Is Safe“. Албумът изразява вълнуващите емоции, оптимизма и личностното израстване, независимо от предизвикателствата.

Той също така представлява и начин на живот – подход към съществуването като към игра и отдаденост на прогреса.

Компилацията също така набляга на естетиката – отвежда ни в един елегантен, но абстрактен свят на тениса, разположен сред буйна растителност и ярки, преливащи се цветове.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви