Какъв финансов ресурс е предоставила община Бургас за строителство, довършителни СМР и изграждане на инфраструктура, свързани с изграждането на многофункционалната спортна зала „Арена Бургас“?

Това питане към общинската администрация е отправил Росен Топкаров, общински съветник от ПП СЕК.

В питането той пояснява, че с него са се свързали бургазлии, които са искали да разберат какво е необходимо за завършването на залата, в която се очаква да провеждат спортни и културни мероприятия, които ще окажат положителен ефект на Бургас и позиционирането му като спортен град.

Припомняме, че правителството ще отпусне нов финансов ресурс от 15 млн. лева, с който да се завърши залата.

Топкаров също така иска да разбере и кои са дружествата, в това число и общинските, които са получили финансови средства за изграждането, за каква дейност са били използвани представените средства, както и дали има дейности, за които е заплатено, но не са изпълнени дейности.

Отговор на въпросите си Топкаров ще получи на предстоящата следващата седмица сесия на Общински съвет-Бургас.

1 КОМЕНТАР

  1. Бургаснюз, пратете ония вашия журналист с голямата гадна уста Янчо Николов да ги разпита за залата. Да напише една статия да ги осере хубаво тия от общината. И без това му се носи славата че е пълно перде. Да нахълта направо при Митко крадливия и да го напрай за посмешище. Той поне е способен да я свърши тая хубава работа. На една конференция ми разправяха как задавал неудобни въпроси на някакви шопи. Май за тецовете ства въпрос Ония станали червени кат домати и едва се сдържали да не избягат ииихуууу . Преди това съм го чел във фара ама той ще ги излекува всички. Сега си намериха майстора.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви