Зима
Зима

Времето е мразовито. Това налага внимателно да обмислим тоалета си, за да сме сигурни, че ще получим топлина, уют и комфорт, дори навън да вали сняг, да духа вятър или температурите да са минусови. Именно затова днес ще разгледаме как да се защитим от студа, но при това – със стил!

Аксесоарите са изключително важни

Когато се опитвате да изградите тоалет, подходящ за зимните условия, то е изключително важно да наблегнете на аксесоарите. Такива са, например, качествените топли чорапи. Естествено, топлината на краката е нещо, което е нужно да следим с огромно внимание. Затова искаме да наблегнем, че изборът на правилните зимни чорапи е от огромно значение. Допълнително, можете да се снабдите с подходяща шапка. Тя ще предпази главата и ушите ви от студа, а ако я подберете правилно – ще ви предостави страхотен стил. Имате богати възможности за избор, тъй като са налични купища шапки на пазара. Но не бива да забравяме и нуждата от ръкавици. Това е аксесоар, който е и стилен, и силно функционален. Защитава ни от студа, а благодарение на разнообразието от модели – можем да се насладим и на чудесен стил. Подберете ги спрямо повода, по който са ви необходими. Например, за официални събития са по-подходящи кожените ръкавици. Накрая, ще споменем и шаловете. Те могат да изградят прекрасна визия, а за студено време са особено подходящи тези от вълнена материя.

Правилно подбиране на топло зимно яке

След като обсъдихме аксесоарите, ще се спрем и на следващия задължителен елемент – това е якето. То няма как да бъде пренебрегнато. Едва ли има друг елемент от облеклото, който да е толкова важен при зимни условия. Тук имате богат избор, който осигурява широка функционалност.

Яке
Яке

За най-мразовитите зимни дни е препоръчително да избягвате кожените якета. Вместо това заложете на дебело яке с подплата или пък на палто с двойно закопчаване за повече стил. Ако искате елегантна или бизнес визия, заложете на класическите цветове, за предпочитане черно или сиво. За ежедневието можете да подходите и по-разчупено.

Ако времето не е чак толкова студено, можете да се доверите на чудесните якета тип „бомбър“. Те са изключително актуални и модерни, носят със себе си духа на активния начин на живот. Идеално решение са, когато искаме да изградим спортна или ежедневна визия, а също и за вечеря навън с приятели.

Или пък палто

Палтата с козина са друга тенденция, която в момента е и актуална, и практична. Общо взето, повечето палта в момента са чудесно решение. Особено валидно е това за тези с голяма дължина, включително до под колената. Именно те властват по модните подиуми през настоящия сезон. Това е валидно и за палтата от кожа. Естествено, ще добавим, че моделите от кожа са подходящи за по-топло време, докато за студените дни предпочитайте палта от по-различен плат, включително вълнен, с дебела подплата. Що се отнася до цвета, тук можете да се спрете на различни възможности, но за елегантно решение са най-подходящи традиционните универсални цветове. Изберете двуредно закопчаване, висока яка и/или колан за още по-силно впечатление.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви