Red Hot Chili Peppers ще разкрият новия си и дванадесети албум Unlimited Love [Warner Records], на 1 април 2022.

Той маркира първия им заис с китариста John Frusciante от 2006 и първи с продуцента и дългогодишен колаборатор Rick Rubin от 2011.

За да приветства Unlimited Love, бандата от Лос Анджелис сподели първите сингъл и видео “Black Summer”.

Единствената ни цел е да се изгубим в музиката. Ние (John, Anthony, Chad и Flea) прекарахме хиляди часове, заедно и по отделно, в усъвършенстване на уменията си и си помагахме да направим най-добрия албум, който можем. Антените ни се настроиха към божествения космос и бяхме много благодарни за възможността да бъдем заедно в една стая и отново да се опитваме да бъдем по-добри. Дни, седмици и месеци прекарахме в слушане едни други, композирайки, свирейки свободно и аранжирайки плодовете на тези парчета с голяма грижа и целенасоченост. Звученето, ритъма, вибрациите, думите и мелодиите ни очароваха.

Копнеем да изпратим светлина по света, да приповдигнем, свържем и обединим хората заедно. Всяка от песните в новия ни албум Unlimited Love представя нас, отразява гледната ни точка за вселената. Това е мисията на живота ни. Ние работим, концентрираме се и се подготвяме, така че, когато най-голямата вълна дойде, да сме готови да я яхнем. Океанът ни подари могъща вълна и този запис е обобщението на живота ни. Благодарим ви, че слушате. Надяваме се да ви хареса” – Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith, John Frusciante

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви