Бившият нападател на Нефтохимик и ЦСКА, както и настоящ администратор в ръководството на „армейците“ Стойко Сакалиев е изправен пред трудно изпитание.

Футболистът сподели в социалните мрежи, че дъщеря му е болна от много рядък вид рак – синовиален сарком. За предстоящата й химиотерапия са нужни около 70 хил. евро.

Сакалиев разкри, че 18-годишната Любомира е преминала през тежка операция. Той публикува сметка, по която всеки желаещ може да направи дарение, за да помогне на момичето в битката с коварната болест.

Ето и публикацията на Сакалиев:

„Здравейте, ПРИЯТЕЛИ!

Този пост е личен!

Вече много от вас знаят, че съм изправен пред трудно изпитание! Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак – синовиален сарком.

Преди месец претърпя тежка операция, премахнаха ѝ бъбрека и сега предстои лечение, химиотерапия. Сумата, която беше обявена от болницата е ориентировъчна и е около 70 000 евро!

Получих изключително голяма подкрепа от ЧОВЕК, на когото ще бъда БЛАГОДАРЕН ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

Също така на моите приятели, колеги и познати и СЕМЕЙСТВО!

Днес някои от тях са предприели действия за събиране на средства, за да спомогнат лечението! Тъй като преводите по сметка на болницата са международни и има много висока такса, затова ме помолиха да дам личната си сметка, в коята след като се събере по-голяма сума от средства, ще бъдат преведени директно по сметката на болницата!

Разбира се, всеки един получен приход и преведен след това ще бъде документиран и постнат тук в страницата ми!

Всеки един лев е предназначен САМО И ЕДИНСТВЕНО за лечението! Ако сумата бъде надхвърлена ще я пренасоча към друг нуждаещ се и веднага ще уведомя всички, за да може набирането на средства да бъде преустановено!

Който има възможност и желание, може също да помогне! Благодаря Ви от сърце!

Това е българската сметка:

Stoyko Marinov Sakaliev
IBAN BG59FINV91501017584451

А това е сметката, директно в болницата:

The Royal Marsden NHS Foundation Trust Lloyds TSB Bank plc
67/69 Old Brompton Road, London, SW7 3JXSWIFT: LOYDGB2L
IBAN : GB62LOYD30978601022176 BIC No: LOYDGB21051
Основание : Lyubomira Stoykova Sakalieva 783293

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви