Полиция
Извършителите са задържани

Служители от Районно управление – Поморие съвместно със служители от БНТЛ установили извършителя на противозаконното отнемане на „Митцубиши Колт, с бургаска регистрация, собственост на 45-годишна бургазлийка, съобщиха от полицията.

Кражбата е извършена от района пред бл. 26 в к-с „Изгрев“. Задържан е 44-годишен бургазлия, на когото е повдигнато обвинение за извършеното престъпление.

Автомобилът е открит изоставен край с. Медово, общ. Поморие с нанесени умишлени повреди по него.

Констатирано е, че бургазлията осъществил и второ криминално деяние спрямо бургазлийката – грабеж на раница, съдържаща сумата от 400 лв., лични документи и мобилен телефон.

Грабежът е извършен в края на миналата година в района пред бл. 26 в к-с „Изгрев“, когато 45-годишната жена е нападната от маскиран мъж, който след нанасянето на няколко удара по тялото, й отнел раницата и побягнал.

Служителите на Пето Районно управление – Бургас със съдействието на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас установили, че извършител на деянието е 44-годишния бургазлия, който направил пълни самопризнания.

Бургазлията е привлечен в качеството си на обвиняем и с постановление на наблюдващия делото районен прокурор е задържан за срок до 72 часа. Работата по случаите продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви