Извънредно любовно
Извънредно любовно

Комедийният стендъп спектакъл „Извънредно любовно“ ще гостува в Бургас. Представлението ще бъде на 12 февруари в Културен дом на нефтохимика – НХК.

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова преживяват ново извънредно положение. Този път „Извънредно любовно“.

Постановката събира осем реални любовни истории. Всички те са разказани, изиграни и изтанцувани на сцената от трите актриси.

Постановката ще ви покаже, че любовта е навсякъде – в скоростта, с която две коли се гонят по магистралата, на чина в първи клас, в един голям шоколад, в една невероятна рокля. Любовта е избухване в хотелска стая, в хилядите въпроси след едно изпратено съобщение, в спомените на баба Надя или… в нежния звън на най-красивата камбана.

Сценаристите Здрава Каменова, Богдана Трифонова и Светослав Томов събират и описват по оригинален истински любовни истории, в които се разпознава всеки един от нас.

„Извънредно любовно“ е второто представление на триото Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова след „Извънредно положение“. Миналата година постановката се игра пред хиляди зрители в над 10 града. През март предстои и гостуване в Лондон.

Билети тук: https://bit.ly/32Uutdd

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви