В Бургас започва благотворителна кампания за събиране на средства за лечението на Георги Панайотов.

Приятели, някои от вас може би познават или са имали възможността да работят с Георги Панайотов. Георги, заедно с група от момчета озвучители и осветители, са онова невидимо присъствие на почти всяко събитие в Бургас.

Те не са в светлината на прожекторите, но са звеното, без което тези прожектори няма да светят, аплодисментите няма да се чуят и събитията няма как да се случат. За своите приятели и колеги, Гошо е от онези спокойни професионалисти, на които се доверяваш лесно. В момента Георги е изправен пред предизвикателство, което е свързано с неговото здраве.

През последните две години нашият колега и приятел претърпя две мозъчни операции, една в България и втора, преди дни, в Турция. Лекарите в Турция назначиха още прегледи, консултации, изследвания, продължителна химиотерапия и лъчелечение.

До този момент семейството и близките на Георги се справяха сами със заплащането на скъпото лечение. По предварителни изчисления, предстоящите процедури ще струват около 30 хиляди лева. За тяхното събиране разчитаме на вашата подкрепа!

Вярваме, че когато човек е в битка за най-важното – здравето, заслужава приятелско рамо по пътя„, посочват близки и колеги на Георги.

Дарителски кутии за лечението на Георги ще откриете в сградите на Община Бургас и Културен дом НХК.

Всеки желаещ може да се включи и с дарение по сметката за лечение на името на Георги Панайотов:
IBAN: BG03UBBS80021463245010
BIC КОД: UBBSBGSF
Титуляр: Георги Панайотов Панайотов

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви