Звездата от „Аквамен“ и „Игра на тронове“ Джейсън Мoмоа и американската актриса Лиза Бонет зашеметиха феновете и медиите, като обявиха плановете си за развод по-рано този месец. Звездната двойка, която беше заедно в продължение на 17 години, разкри, че „се разделя“, заради „настъпилите разтърсващи промени“.

Когато Джейсън отсъстваше заради снимките на „Аквамен 2“, различията и проблемите им се изостриха… Джейсън и Лиза имаха проблеми в отношенията си от доста време.

Той отсъстваше за известно време и това определено доведе до допълнителен стрес в отношенията им. Те все още се обичат и уважават един друг“, каза близък до семейството източник.

Сега Джейсън Мамоа беше заснет от „Сън“ да носи скъсана огромна лилава тениска и дънки, изглеждайки разчорлен в своя кемпер, в който изглежда живее. Съобщава се, че луксозният кемпер EarthRoamer, изработен по поръчка, е бил паркиран на пътя на приятел.

Визията, допълнена от кафяви очила с дебели рамки, дълги кичури, които изглеждат така, сякаш отдавна не са виждали гребен, и никаква следа от халка, на 42-годишният Момоа, е далеч от типичната за актьора сияйна същност на червения килим.

Изданието публикува ексклузивните снимки на готиния актьор само няколко седмици след бомбастичното съобщение, че той и 53-годишната американска актриса Лиза Бонет се разделят, след като живееха заедно повече от 16 години като двойка.

Двамата се сгодиха официално през октомври 2017 г. и имат две общи деца – 14-годишната Лола и 13-годишния Накоа-Улф. Джейсън е и доведения баща на дъщерята на Бонет, Зоуи Кравиц, която тя споделя с бившия си съпруг Лени Кравиц.

След снимките се появиха спекулации дали актьорът не е напуснал завинаги калифорнийския дом, който споделяше с Бонет, за да живее във ван.

„Той остава в него доста често и предпочита да спи там, за да може да бъде до плажа, вместо да си вземе хотел на снимачната площадка. Той наистина не е човек, който обича частни самолети и луксозни курорти“, цитира изданието близък до звездата източник.

Твърди се, че цената на EarthRoamer XV-LTi 026 е около 750 000 долара, като има монтирана на стената машина за Nespresso, индукционен котлон и външна кухня. Звездата дори взе любимия си кемпер на премиерата на „Аквамен“ през 2018 г.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви