Четирима души от кв. Победа са задържани за серия кражби из Бургас, съобщиха от полицията.

Служители от Първо Районно управление – Бургас задържали 37-годишен криминално проявен бургазлия от кв. „Победа“, който е извършител на серия кражби от избените помещения на сграда на улица „Фердинандова“.

От там той отмъкнал – два акумулатора, зарядно за акумулатори и трансформатор за електрожен, собственост на 42-годишен бургазлия; два акумулатора, четири алуминиеви джанти и пет бутилки с различен по вид алкохол, собственост на 47-годишен бургазлия; медни проводници с различно сечение, кабели за ел. бормашина и пет бутилки с различен по вид алкохол, собственост на 33-годишна бургазлийка; два пистолета за боядисване, захранващи кабели за ъглошлайф и компютър, регулатор за компресор и акумулатор, от избено помещение, собственост на 54-годишен бургазлия.

Задържаният направил пълни самопризнания за извършените деяния. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас, по отношение кражбата на два мобилни телефона и електрически кабелни удължители, осъществена от дома на 39-годишна бургазлийка, разположен на ул. „Опълченска“ – това е 16-годишен криминално проявен младеж от кв. „Победа“. Той направил пълни самопризнания и върнал двата мобилни телефона. Работата по случая продължава.

Служители от Първо Районно управление – Бургас задържали двама 16 годишни криминално проявени бургазлии от кв. „Победа“, които откраднали от частен дом, разположен на ул. „Мадара“, обитаван от 46 годишна бургазлийка, два телевизори с диагонали на екрана съответно 32 и 43 инча.

Бургазлиите направили пълни самопризнания и върнали откраднатите вещи. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви