Диван
Диван

Когато говорим за удобство и уют, много от нас си представят огромен диван, на който вечер се събира цялото семейство, за да прекара свободното си време заедно. Да, всички знаем за това приложение на диваните – да създаде комфорт, удобства и да придаде стил на дневната или хола. В днешната статия ще ви покажем още няколко приложения на ъгловите дивани, за които може и да не сте помисляли досега.

Кухненски ъглови дивани

Ако разполагате с голямо кухненско помещение, или кухнята и трапезарията ви са на едно, то отлична идея е да се сдобиете с ъглов диван там. На пазара се предлагат различни по големина модели, от които със сигурност, ще харесате нещо за своя случай. Особено ако го съчетаете с подходяща маса, ще създадете уютно пространство за хранене или за кафе с приятели. В случай, че решите да обзаведете кухнята с диван, обмислете добре дамаската, с която да го закупите. Изберете материал и цветове, които не се цапат лесно. Пример за такива са кожата – естествена или изкуствена, както и по-тъмните нюанси на дамаските от текстил. Друг начин за избягване на зацапването и захабяването, е да закупите протектори, или красиво шалте, с което да покривате дивана.

Ъглов диван за хотели

Ако сте собственик на хотел, вила, къща за гости или хижа, то със сигурност, можете да намерите много приложения на ъгловия диван. За начало, обзавеждайки фоайето, можете да добавите няколко дивана, с чиято помощ да създадете комфорт на чакащите за регистрация гости.

Отделно, добавяне на диван във всяка от стаите ще донесе допълнителен комфорт на гостите, както и допълнително място за спане. Ъгловите дивани са особено подходящи за стаите, които имат обособен кът за почивка с телевизор. Закупувайки такава мебел за хотелска стая, изберете диван с функция сън, за да имате допълнително легло, било то за деца или друг възрастен. Освен това вашите гости ще се чувстват максимално добре на лежанката му. Осигурява допълнителни места за сядане и с една холна масичка и различни декоративни възглавници се превръща в чудесен кът за кафе и чай. Съобразете дамаската с останалата част от обзавеждането.

Ъглови дивани за офиса

А защо не? В наши дни, все повече работодатели се стремят да осигурят комфортна атмосфера  на служителите си. Ето защо, добавянето на ъглов диван в офиса е отлична идея. Особено ако имате обособена зона за почивка, където служителите да се забавляват по време на обедната почивка. А да им осигурите още по-приятна среда, съчетайте дивана с подходящи фотьойли, табуретки и/или барбарони.

Дивани за различни кабинети

Говорейки за работа, ако вие имате частен кабинет, независимо от сферата ви на дейност, и ежедневно посрещате голям брой клиенти в него, то лесно можете да ги предразположите, осигурявайки им комфорт с удобен ъглов диван. И в този случай, бихме ви посъветвали да подберете внимателно дамаската така, че да се поддържа лесно и да не се захабява бързо.

Ъглови дивани от Мебелна палата Лазур

Ако се искате да разгледате и да закупите ъглов диван, независимо къде ще го разположите, винаги можете да разчитате на Мебелна палата Лазур. Те ще ви очароват с огромно разнообразие от удобни ъглови дивани с впечатляващ набор от дамаски и цветове, както и с промоции и изгодни цени. Техните добре обучени и компетентни консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси, а избраният продукт ще бъде доставен директно до вашата врата!

Вземете своя ъглов диван още сега!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви