Само месец след като отвори, квартален магазин в Бургас става обект на крадци за трети път. Въпреки охранителните камери, собствениците се чудят по какъв начин да си опазят стоката.

В неделя през деня младеж влиза в магазина, пъха луканки в якето си и излиза.

“ Беше с черно яке, по-издуто от дясната страна „, споделя продавачка в магазина пред БТВ.

“ В момента, в който направи крачка към мен, видях, че пробва да намести нещо с едната си ръка. Помолих го да си разкопчае якето, той категорично отказа и заяви, че няма да спре и излезе, аз го последвах и го дръпнах за якето, а той оказа съпротива. Тръгна да бяга, едната луканка падна от якето му, той си я взе и две пресечки се гонихме, но не успях да го настигна „, споделя още дамата.

Това не е единственият случай на кражба от магазина, който е на оживено място, покрай една от централните улици на Бургас.

Кражбите се случват, макар че има 48 камери.

От полицията признават, че дребните обири са зачестили. Записите от камерите са конфискувани, извършителят се издирва.

Говорителят на ОД на МВР Бургас Цветелина Рандева сподели, че младежът не е бил сам, но извършителите на кражбите се издирват внимателно. Рандева заяви за Burgasnews, че за полицията няма маловажни престъпления и разследващите не оставят нито един случай без внимание.

 

 

1 КОМЕНТАР

  1. Докато едни трупат пачки евра в чекмеджета други дерибействат и трупат луканки без пари безнаказано и раята го отнася с висока безработица високи сметки и оцеляване на ръба. Гледаш ли умно прастя ряя?

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви