Хороскоп
Хороскоп

Овен
През седмицата от 24 до 30 януари ще трябва да си наложите много голям самоконтрол върху емоции и думи, които ще кажете на хора, с които ви предстои да имате спор или конфликт.

Това е седмица, която ще изиска от вас повече мъдрост в действията ви спрямо хора, които са на по-ниско духовно развитие от вас.

Не е нужно да показвате колко сте умни или успели в живота. Бъдете естествени и разбиращи чувствата и нуждите на другите хора.

Тази седмица няма да толерира никакви прояви на измама, лъжа, неискреност или манипулативност, независимо дали тези неща идват от ваша страна или са отправени към вас.

В отношенията си с роднини или с колеги, бъдете тактични и дипломатични, особено когато насреща си имате човек, за когото знаете че има труден, избухлив или злопаметен характер.

Момчетата и момичетата ще се наложи да окажат сериозна помощ в някои домашни дела или семейни събития. Може да ви се наложи да окажете помощ на родител, който се е ангажирал с важна за семейството задача.

През тези седем дни избягвайте илюзии или сляпо следване на своите мечти и желания. Реалността е много по-различна и вие определено ще трябва да се съобразите с нея. Здравето ви може да изиска грижи, поради вероятност от вирусни инфекции или проблем с някаква травма.

Мъжете ще търсят разрешение на сложни ситуации в живота си, възникнали поради действия и решения на други хора. Много силно влияние върху плановете ви през тази седмица ще има от страна на хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Представители на въздушни зодиакални знаци могат да ви подадат ръка за помощ, за по-разумно и практично разрешаване на неприятности в живота ви. Като цяло вниманието ви през тази седмица трябва да бъде фокусирано върху умението ви мъдро и дипломатично да общувате с другите хора.

Жените няма да бързат да вземат решения или да реагират при спорни или неясни ситуации. Осъзнавате добре значимостта на изчакването и търпението, което трябва да проявите през този период. В мислите ви ще се развиват най-различни варианти за бъдещето ви, като на този етап те ще останат там, без външна изява или развитие. Изненадите през тази седмица могат да променят не само посоката на ваши планове и отношения, но и самия ви начин на живот.

Телец
През седмицата от 24 до 30 януари ще получите различни покани за събиране с приятели или роднини, които евентуално ще се случат в края на седмицата.

Ще трябва добре да планирате ангажиментите си, за да не пропуснете нещо или да не обидите някого.

През седмицата може да получите новина свързана с годеж или сватба в семейството на ваши роднини или приятели.

През тези седем дни ще имате повече разходи, за които може да имате очаквания, но така или иначе от вас ще се изиска по-добро планиране, за да не възникват затруднения или конфликти.

През седмицата ще имате благоприятно време за финансови отношения с хора, които живеят в други градове или държави, както и за получаване на пари от тях.
Някои от вас ще похарчат пари покрай организирането и подготовката на едно пътуване в близко бъдеще.

В много отношения тази седмица ще ви донесе късмет и специални преживявания, които преди всичко ще се случат при очаквани или неочаквани срещи с приятни и интересни хора.

Ще ви изненадат пари, които ще получите от неочакван източник или непознат човек.

Момчетата и момичетата ще започнат седмицата с настроение или с едно по-позитивно очакване за развитието на различни събития през тези седем дни. Едва ли ще останете разочаровани (особено момчетата). През седмицата може да възникне важно събитие или да имате специално преживяване с момче родено под знака на Риби, Рак или Скорпион. В много отношения ще ви се наложи да се осланяте на помощта или подкрепата на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете ще трябва да бъдат внимателни с обещания, всякакъв вид авантюри (особено флиртове), които могат да бъдат погрешно приети и да ви създадат някакви притеснения. Това особено важи за отношенията ви с хора, с които работите заедно или имате бизнес отношения. Тези от вас, които имат собствено дете ще преживеят интересно събитие свързано с него или ще се наложи да проведат важен разговор свързан с бъдещето на детето си.

Жените ще преминат през една интересна седмица. Ще имате пророчески съновидения или ще срещнете в тях свои близки, които са преминали вече в Отвъдното. Ще разговаряте с различни хора относно тези ваши преживявания, защото те ще успеят да ви развълнуват. Жените до 35 годишна възраст ще имат по-голямо поле за изява, но успехите ще са достижими за всички вас, независимо от възрастта ви. През седмицата ще възникнат няколко повода за емоционални разговори, споделяне на специални преживявания и дори повод за някакво празненство.

Близнаци
През седмицата от 24 до 30 януари ще бъдете съпричастни към различни по важност събития от финансов характер, в живота на близък приятел.

Възможно е той или тя да не живеят в същото населено място като вас, или тези събития да имат връзка с документи или договор.

Възможно е да получите предложение или идея от страна на приятели, която да ви донесе някакви доходи или друга облага.

Поради различни причини финансовите ви дела през тази седмица ще бъдат един от важните ви приоритети и ще са в основата на различни положителни за вас събития.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на финансови отношения с представители на земните и водни зодиакални знаци.

Възможно е по време на работа с различни документи да се запознаете с нови хора, с които да продължите да поддържате добри отношения.

През седмицата притеснения може да възникне около здравето на родственик, който ще прояви инат и упорство относно своето лечение.

Възможно е да възникне инцидент с близък човек, който ще изиска хирургическа или друга лекарска интервенция.

През седмицата бъдете много внимателни при реагиране или при разрешаване на неприятности в своя личен или професионален живот, тъй като прояви на сприхавост или свръхемоционалност могат да задълбочат нежелателно конкретната ситуация.

Като цяло тази седмица носи за момичетата и момчетата различни по характер приятни преживявания, късмет или неочаквана помощ във важни моменти, както и много други неочаквани събития. Много напористи в любовния си живот ще бъдат момчетата, но и момичетата ще знаят как да флиртуват и как да привличат вниманието на противоположния пол. Това може да бъде една много интересна за вас седмица, ако съумеете да постигнете равновесие между забавленията и духовното си развитие, независимо от възрастта си.

Мъжете ще се наложи да приемат търпеливо по-бавното развитие на събитията и на задачите, с които предстои да се ангажират през тази седмица. Общуването ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъде полезно за вас, но понякога могат да ви отегчават по-продължителните разговори с тях. През тази седмица ще имате желание или повод за срещи или събирания по най-различни поводи.

Жените ще трябва да покажат повече женственост в присъствието си както у дома, така и на работното си място, при обществени изяви. Важно ще бъде каква енергия излъчвате от вас, защото тя ще бъде в основата на положителната или негативната атмосфера около вас. През седмицата ще се наложи да бъдете по-деликатни в отношенията си с други жени. Неприятностите не бива да ви създават страх, защото тяхната цел е преструктуриране на живота ви.

Рак
През седмицата от 24 до 30 януари вероятно ще ви се наложи да преживеете объркване или отлагане на важни планове.

Различни събития ще ви сварват неподготвени за разумна или практична реакция и това ще се отрази на психическото ви здраве.

Това е неблагоприятна седмица за важни промени или решения, тъй като ще ви липсва ясен поглед върху конкретната ситуация или върху бъдещето ви като цяло.

Хубавите събития през седмицата вероятно ще бъдат свързани с вашия емоционален или любовен живот, особено ако имате партньор роден под въздушен зодиакален знак.

Новите познанства също ще имат възможност за благоприятно развитие, но не избързвайте да си правите големи планове за общото ви бъдеще.

Момчетата и момичетата ще преживеят някои важни събития в училище или в семейството си, като това особено ясно ще се усети при момичетата. Това ще бъде благоприятна седмица за развитието на семейни дела, в които ще имате пряко участие. Момиче, което е ваша съученичка или колежка ще ви изненада с поведението си, с решение или с друго събитие в нейния живот.

През тази седмица мъжете да не се натоварват с важни ангажименти и очаквания от имуществен или материален характер, тъй като това ще бъде време, което по-скоро ще благоприятства вашия емоционален живот, развитието на отношенията ви в семейството, с приятели и други. Някои ваши приятели ще имат нужда от помощ или съвет, тъй като преминават през един неприятен период от живота си. През тази седмица ще ви изненада един късмет, съновидение, предчувствие или друго някакво малко чудо.

Ако жените имат конкретни очаквания за събития свързани с имущество, което притежават, или което имат стремеж да получат, то тази седмица едва ли вещае някакво движение в този план. Предстои да ви зарадва новина или идея, която друга жена ще сподели с вас и ще очаква вашето участие при нейната реалзиация. Ще имате повод за приятна среща или събиране. Тъгата или разочарованието през тази седмица ще има връзка с новина, която ще получите от село, друг град или държава.

Лъв
През седмицата от 24 до 30 януари ще се наложи да размишлявате по въпроси свързани с живота на ваш син, внук, племенник или друг млад мъж, основно от кръга ви роднини.

Вероятно конкретно събитие ще бъде причина за подобни размисли, както и е възможно някой да очаква от вас помощ или съвет за да вземе важно решение.

През тези седем дни ще възникне напрежение с жена от кръга ви роднини, с която може да преживеете неприятен или неочакван конфликт. Възможно е да възникне противопоставяне свързано с предстоящи общи действия.

През тази седмица от вас ще се изисква по-голяма психическа емоционална стабилност, тъй като събитията през тези седем дни ще се развиват почти винаги с голяма доза напрежение и стрес.

Избягвайте да изпадате в песимистични или тъжни настроения, тъй като всяко едно такова събитие ще има кратък период на развитие и действие.

Поради тази причина грижете се за себе си и собственото си здраве.

Тази седмица може да се запомни с гостуване на хора в дома ви или вие ще пътувате, за да посетите някого.

Момчетата и момичетата ще се изправят пред някои неприятни истини свързани с приятелски отношения. Ще разберете, че сте преценили погрешно някого и сълзите или разочарованието сега ще е за ваша сметка. Въобще през тези седем дни ще се окажете емоционално нестабилни, и трудно ще успявате да преживявате различните сблъсъци с реалностите в живота.

По-добри ще са нещата за тези от вас, които ще искат да използват възможностите през тази седмица за по-отговорна работа, от която ще очакват пари или някаква облага. Моят съвет е да бъдете много внимателни през тези седем дни, с какво се обвързвате и какво говорите.

Мъжете ще гледат по-ведро на събитията през тези седем дни. Ще вярвате, че дори и да има облаци, те ще отминат бързо, ще се разсеят за кратко време. За съжаление реалността ще се окаже друга. Бавното развитие на делата ви през седмицата ще ви приземи към реалността. Това особено ще се усети във финансовите ви дела, независимо с какво са свързани конкретно. Силно влияние върху вас ще има събитие свързано с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Жените ще търсят на всяка цена реализация на своите планове и желания и това може лесно да създаде напрежение в отношенията с други хора. Особено ще сте настъпателни и неотстъпчиви с жени от близкото ви обкръжение: баба, майка, сестра, дъщеря и др. неприятностите през тази седмица, където има такива ще са вследствие на вашия характер, манталитет и неумение да общувате с другите по чувствителни теми.

Дева
През седмицата от 24 до 30 януари ще се натоварите със силни емоции около важни събития в семейството, или с такива, които ще са свързани с близък приятел.

Хубавите неща, които ви се дават да преживеете през тези седем дни, ще бъдат предимно в личен план, но това не означава, че няма да има такива и в работата ви.

През седмицата ще имате възможност за благоприятно развитие на финансовите си дела. Възможни са добри приходи или по-добри финансови резултати, в случай че работите с пари или имате собствен бизнес.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на финансов документ, договор или споразумение.

През седмицата ще успеете да реализирате задачите си, така както сте ги планирали в ежедневния си график. Едва ли някакви изненади ще променят плановете ви.

Това ще бъде седмица, в която не бива да пренебрегвате грижите за здравето си. Това особено важи в случай, че сте в процес на някакво лечение или терапия.

През тази седмица много неща ще ви накарат да се почувствате удовлетворени, с постигането на важни за вас резултати или успех. Разрешение ще намерят някои ваши стари проблеми или притеснения.

През седмицата ще възникне стресова ситуация поради неочаквано събитие свързано с близък човек или приятел. Това ще бъде едно житейско изпитание за съответната личност и ще трябва да се приеме като такова, без излишна драма.

Момчетата и момичетата ще трябва сами да се справят с неприятностите, които са възникнали поради личните ви действия и решения. Не бягайте от отговорност, не се крийте зад гърба на други хора и не разчитайте на родители или приятели да разчистят изцапаното от вас.

С каквото и да е свързано ще бъде по-бързо или по-лесно разрешено, ако вие самите заемете позиция и действате за тяхното разрешаване. В дома ви всички ще оценят помощта или участието ви в домашните ви дела. Не е нужно да ви раздават комплименти, за да видите радост в очите на близките си хора.

Мъжете ще преминат през седм важни и най-вероятно успешни дни, особено ако знаете какво искате и имате достатъчно добра подготовка за да го постигнете. Ще ви се наложи да разговаряте откровено с един мъж, което определено ще бъде добро решение от ваша страна.

Не са изключени опити да бъдете въвлечени в някаква интрига или да ви накарат да повярвате, че вземате грешно решение, че вършите нещо, което не е добро за вас. Игнорирайте подобни опити, както и хората, които стоят зад тях.

Жените ще очакват резултати от предишно свои действия и работа, от която чакват пари или друга някаква облага. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на важни за вас документи или подредба на лични (семейни) архиви. Ще имате много задачи и много ангажименти, но ще успеете правилно да разпределите времето и ресурсите си.

Везни
През седмицата от 24 до 30 януари ще имате благоприятно време за покупки на вещи за дома, за получаване на материална придобивка или печалба.

Седмицата вещае интересни събития свързани с пътуване или ще получите неочаквана новина.

През тези седем дни ще имате емоционален телефонен разговор с човек от друго населено място или държава.

През тази седмица ще се ангажирате със семейно или приятелско събиране в домашна обстановка.

През тези седем дни ще имате повече ангажименти със семейството си. За съжаление, не винаги ще можете да разчитате на помощ и разбиране и понякога ще ви се налага да се натоварвате с повече отговорности.

Седмицата носи положителни емоции и събития свързани с момиче или с жена.

През седмицата ще получите новина свързана с пътуване, което предстои на жена от кръга ви роднини или приятели.

Мнозина ще имат странно съновидение, което ще ви накара да търсите тълкуване на съня си.

Помнете, че през тази седмица на вас ще ви бъдат дадени нови възможности за напредък и ще срещнете нови хора в живота си.

Момчетата и момичетата ще се вълнуват около събития на свой приятел, съученик или колега. Може да получите покана за събиране свързано с момче. В семейството ще се обсъжда и ще се вземат важни решения свързани с живота на момче или мъж. Много важна седмица, която ще изиска от вас едно по-ярко израстване от ваша страна като личност с по-сериозно отношение към живота.

Мъжете ще се влияят в решенията си от мнението или желанието на жена. Дори това да е вашата съпруга, не допускайте действията ви да имат погрешна или неправилна посока на развитие. Неприятностите през тези седем дни в повечето случаи ще бъдат поради сляпото следване желанията или командите на други хора. Много силно впечатление ще ви направят разговори или събития свързани с живота на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Жените ще имат предварителни планове за тази седмица свързани с приятели отблизо или отдалеч. Ще очаквате на всяка цена тяхното изпълнение по начина, по който сте планирали нещата. Много събития през тези седем дни ще ви провокират към различни размисли, преоценка или реорганизация на ваши планове или идеи. Ще бъде за ваше добро!

Скорпион
През седмицата от 24 до 30 януари ще имате възможност да се възползвате от нови финансови или бизнес възможности, които ще възникнат благодарение на вече създадени контакти и отношения.

Добро развитие ще имат ваши отношения с хора, с които живеете или работите заедно.

През тези седем дни може да ви натовари психически и донякъде финансово един неприключен ангажимент свързан с пари. Възможно е това ще има връзка с хора или компания от друго населено място (държава).

През тази седмица повечето от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от работа, чрез семейните си връзки и др.

Семейните представители на този зодиакален знак ще се изправят пред нови проблеми свързани събития от миналото. Причината за това може да бъде един необмислен и обиден коментар или конфликт, който ще излезе извън границите контрол.

През седмицата е безсмислено да напомняте на близки хора или на колеги техни предишни грешки или пропуски. Никой не обича това и не предизвиквайте реакции, които ще се обърнат срещу вас като бумеранг.

През тази седмица ще получите късмет в едно ваше начинание или ангажимент, но това ще се случи поради добрата ви подготовка или уменията, които сте усвоили до сега.

През тази седмица ще имате специален повод за среща или събиране с приятели или с роднини.

Събитие в средата на седмицата ще успее да ви изненада приятно.

Като цяло през тази седмица бъдете готови за много работа и за изпълнението на неотложни задачи. Много важно условие за успехите ви през тези седем дни е по-добре да контролирате проявите на раздразнителност и избухливост.

И в края на месеца на момчетата и на момичетата ще има се наложи да размишляват върху преживяното досега през януари. Някои уроци сте успели да разберете и да вземете мъдрост от тях, но някои някак си сте ги пропуснали. Е, февруари ще ви напомни за тях… Много важна ще бъде концентрацията ви в работа или в училище (университет) в зависимост от това. с какво сте ангажирани. Не всичко като резултат ще ви радва там, но търсете мъничко вина и у вас самите за тези преживявания.

Мъжете ще имат повече задачи в дома си свързани с различни по-малки или по-големи ремонти и подобрения. Може да ви се наложи да закупите нещо ново за вашето жилище. Ще има изненади през тази седмица, които не само ще объркват първоначалните ви планове, но и ще всяват смут в някои ваши отношения. Такт и внимание ще изискат тези, които са свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Жените ще се впечатляват от всеки комплимент или опит за ухажване (в реалния и във виртуалния свят). Въобще любовта, емоциите ще имат важно значение за самочувствието ви през тези седем дни. Възможно е да пътувате, но най-вероятно с още някой друг. През седмицата може да имате интересен, полезен или определящ по някакъв начин бъдещето ви разговор с мъж, който живее в друго населено място.

Стрелец
През седмицата от 24 до 30 януари ще създадете неочаквани познанства или професионални контакти с хора от близо и далеч. Тяхното развитие тепърва предстои в положителна за вас посока.

През седмицата ще възникне неочаквана необходимост да купите подарък на някой, който има личен празник като: рожден ден, имен ден, юбилей, раждане на бебе и други.

Възможно е вие да получите неочакван подарък, като затова не е задължително да има повод.

През седмицата благоприятно влияние върху делата ви ще изиграе човек, който най-вероятно ще бъде роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Неговата намеса в личните ви или професионални дела ще открие нови хоризонти и възможности за развитието ви.

През седмицата може да ви изненада един неочакван шанс или късмет, който ще създаде благоприятни обстоятелства пред вас за постигане на бъдещи успехи.

През тази седмица мнозина ще планират пътуване с деца, с млади хора или ще се наложи да пътувате заради тях.

През тези седем дни може да научите интересна новина свързана с човек роден под воден зодиакален знак.

Някои от важните събития през тази седмица ще имат едно по-дълготрайно развитие преди да се зарадвате на техния финал, завършек. Тези неща ще изискат повече търпение и повече усилия при тяхната реализация, както от ваша страна, така и от страна на други хора.

Момчетата и момичетата ще трябва да погледнат под един по-различен ъгъл на настоящите си проблеми и неприятности. Тези ваши проблеми имат определена цел, и тя ще изиска да огледате всяка една неприятност от най-различна позция. Може да потърсите мнение или съвет от няколко души, на различни възрасти и накрая да вземете собствено решение. През тази седмица ще търсите нов начин да реализирате ваша идея, но почти винаги ще опирате до факта, че имате нужда от помощ. Като цяло през тази седмица действайте бавно и без натиск.

Мъжете ще имат куп задачи и в работата, в бизнеса и в дома си. Всяка една от важна, по-важна. На всичкото отгоре няколко неприятни новини ще ви въздействат емоционално, най-вероятно свързани с ваши стари приятели или познати. Много важна и отговорна седмица, в която всеки ще направи толкова крачки напред, колкото енергия и воля има за това.

Жените ще поемат товара на повечето домашни задачи, а после оплакванията за какво ще са? Планирайте всичко в ежедневието си, доколкото това е възможно и не поемайте всички задължения единствено на своите плешки. Седмицата носи новина или преживяване свързано с жена родена под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Козирог
През седмицата от 24 до 30 януари ще имате благоприятно време за разговори свързани с финансовите дела на семейството и на кръга ви от близки роднини: родители или деца.

От вас ще се изиска да вземете решения с много разум и практичност, да не избързвате в заключенията си за едно или друго събитие, предложения и др.

През седмицата може да възникне необходимост за едно по-сериозно обгрижване здравето на мъж от семейството ви, чиито здравословен проблем или вече е възникнал, или е свързан с хронично заболяване.

През тази седмица на изпитание ще бъдат поставени отношенията ви с хора родени под земни зодиакални знаци, които поради нетърпение или грубост в действия и думи ще предизвикат съответни реакции от ваша страна.

Една такава ситуация може да застраши вашите отношения, да предизвика разрив или раздяла.

Седмицата ще бъде деликатна за развитието на ваши любими отношения с партньор, с когото не живеете заедно.

Възможни са проблеми свързани с недоразумения, липса на доверие, прояви на ревност (основателни или не) и др.

Възможно е да имате разговори, които да оставят след себе си някакво разочарования или несигурност за бъдещето на вашите отношения.

Момчетата и момичетата ще бъде добре да обърнат по-сериозно внимание на своите задачи в училище, в университета или в работата. Това не е време, в което може да си позволите загуба на време или на възможности. Предстои ви сериозен разговор с жена, който трябва да приемете като такъв. Мислите ви ще хвърчат в различни посоки, което на моменти може да ви създава проблеми.

Мъжете ще бъдат изненадани от някои новини, информация или предложение през тази седмица. Може бързо да се „запалите“ с една нова идея, но ентусиазма ви да стигне дотам. Добро влияние върху вас ще окаже общуването ви с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Новите познанства с хора от земни зодиакални знаци могат да изглеждат интересни, но няма да продължат дълго.

Жените ще се обвържат с някакъв ангажимент, който ще има връзка с мъж от семейството или от кръга роднини. Въобще семейните ви задачи през тази седмица ще бъдат много, но вие ще се справите с тях. Вероятно е събиране по важен семеен повод. Новина свързана с брака или семейството на мъж, когото познавате ще бъде причина за коментари с приятели или с роднини.

Водолей
През седмицата от 24 до 30 януари ще възникнат нови възможности за стабилизиране на финансовото ви положение.

Разбира се, нищо няма да се случи ако не вложите определени усилия, или ако нямате подкрепата на хората около вас: роднини, приятели или колеги.

Тази седмица ще се запомни с неочаквани новини за дома ви свързани със семейни или лични финансови ресурси, с получаването на пари, които може да са благодарение на друг член на вашето семейство.

През тази седмица събитие или новина ще ви върне към стара любов или минали преживявания в настоящата ви любовна връзка.

Разбира се, за всеки ще си има конкретна причина за подобно преживяване и всеки сам ще трябва да си го изтълкува и разбере посланието.

Не пренебрегвайте знаците, които съдбата ще ви даде през тази седмица, независимо коя сфера от живота ви засягат.

През тази седмица ще ви се наложи да направите компромис или да свършите някаква работа, за която няма да имате желаниe.

Това ще бъде едно предизвикателство за вас, защото хората, с които то ще е свързано, преди време са ви били в помощ.

През седмицата може да ви разтревожи събитие свързано с човек роден под въздушните или огнени знаци.

Седмицата носи повод за събиране свързано с ваши млади приятели или роднини.

Момчетата и момичетата ще имат ангажимент или ще се наложи да разговарят сериозно с жена по важни за настоящето си теми. Възможно е да имате контакти с жена, която живее на разстояние от вас. Възможно е да пътувате с жена по семейни или други причини. Много очаквания ще имате за тази седмица и като цяло пречките за тяхното осъществяване ще са бързо преодолими (ако възникнат такива).

Мъжете ще запомнят седмицата с някои интересни преживявания свързани с жена. Тя може да бъде от кръга роднини, но може да бъде и специална личност от кръга ви близки приятели. През седмицата ще имат поводи и желание да прекарате повече време с приятели обсъждайки с тях различни житейски или политически теми. Внимание ще изискат хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които проявяват любопитство относно вашия личен или бизнес живот.

Жените ще бъдат опора за хората в дома си и всеки ще разчита з анещо на тях. Отговирностите ви ще са големи и времето ви ще е толкова ангажирано, че няма да имате време за самите себе си. Понякога това може да ви прави сприхави, нетърпеливи, докачливи, конфликтни. Като цяло обаче пред вас е една интересна и перспективна седмица, с възможности за реализация на важни планове и задачи. Един успех или ситуация могат приятно да ви изненадат.

Риби
През седмицата от 24 до 30 януари ще получите интересна информация свързана с предишна или настояща работа (бизнес), която ще ви осветли за събития, които са ви създали несигурност, интриги, нелоялност между колеги или клиенти и други.

Като цяло информацията, която ще получите през седмицата, по-скоро ще ви осветли за събития, които са били загадка за вас, или за които сте имали някакви съмнения и подозрения.

През тази седмица ще възникне много неприятен конфликт в дома ви, който трябва още в самото начало да бъде потушен, преди да се разрасне в една голяма и неприятна буря.

Участието или намесата на хора родени огнени зодиакални знаци, само ще влоши създалата се ситуация.

През седмицата внимание ще изискат финансовите ви дела и най-вече правилното разпределение на разходите ви.

Възможно е да имате очакване за някакви пари, които вие или човек от семейството ви да получи, но в този план са възможни всякакви неприятни обрати или закъснения.

Благоприятно развитие ще имат наследствени дела от финансов характер, уреждането на различни документи в този план или постигане на важно споразумение.

През седмицата повод за радост ще бъде събития в живота на жена, което дори може да бъде причина за малко събиране.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на затруднение при вземане на важно решение. Това особено ярко ще се проличи, ако тези ваши действия касаят ваша настояща романтична връзка или несподелена любов. Може да обърнете гръб на едно приятелство от романтичен характер, но може да се завърнете към стар обожател или стара любов, осъзнали ваши лични или общи грешки в миналото.

Мъжете лесно ще губят позиции поради нетърпеливост, или поради неосъзнаване реалността и сериозността на една ситуация, която се развива в момента. Ще имате късмет само тогава, когато вложите енергия и ресурси във важни за вас дела. Усетите ли спънки, затруднение в някакви свои действия, значи те не са ви отредени за успех, за реализация, не и през този период. Здравето може да ви подскаже необходимост от някакви грижи.

Жените ще продължат по-активното си общуване с други жени, като това може да се дължи на възникването или развитието на различни събития от семейна, професионална или обществена значимост. Това ще бъде благоприятно време за пътуване, ако имате такива планове. Развитието на някои отношения с хора от други градове и села ще бъде повод за размисъл, поради възникването на някои нови моменти в тях.

Източник: https://astro.velida.net/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви