Краката на Хайди Клум струват милиони. Буквално. 48-годишната звезда наскоро се появи в шоуто на Елън Дедженеръс, където призна, че краката ѝ са застраховани за 2 милиона долара.

По време на сегмент, в който трябва да попълва пропусната дума във въпроси за себе си, Клум заяви, че клиент е поискал да защити крайниците ѝ, като единият струва повече от другия.

„Когато бях по-млада, паднах върху стъкло и имах огромен белег. През годините съм слагала толкова много изкуствен тен по себе си, че сега белегът не се вижда, но заради това единият ми крак е по-скъп от другия“, казва Клум и добавя, че това е едно от най-странните неща, които човек е правил за нея.

През 2017 година тя признава пред списание People, че единият ѝ крак е застрахован за 1 млн. долара, а другият е с 200 хиляди по-скъп.

Моделката допълва, че отделя специално внимание на крайниците си по време на тренировки, защото обича да носи къси поли и иска да продължи да ги облича още дълго време.

„Мисля, че краката са секси. Наистина обичам да насочвам фокуса върху краката ми, когато съм навън или на червения килим“, казва още звездата.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви