2022 година вече е тук и е време да помислим с какви обувки ще изглеждаме най-модерни и стилни през различните сезони. Какви са топ тенденциите в света на обувките през новата година? Ето отговорите на американския „Cosmopolitan“.

Много високи платформи

Високите обувки са вечна класика и ще са на мода и през новата година. Но не тънките високи токчета, а обувките и сандалите с доста висока платформа. Хубавото е, че може да носите високи сандали с платформа през лятото и боти с висока платформа през студените месеци.

Залагайте и на смели цветове, особено за сандалите – лилаво, кремаво, розово, синьо, жълто, зелено и т.н.

Спортни сандали

Спортните обувки са хит през годината. По-специално, през лятото се завръщат спортните сандали. Става дума за тези с обемна и дори леко груба подметка, която се забелязва. Както и с каишки, ленти и т.н.

Може дори подметката да напомня на тази на чехлите, които ползвате за банята вкъщи. Хубавото е, че тези сандали са удобни и се комбинират идеално с дънки, поли, къси панталонки. Залагайте на бяло, бебешко синьо, черно.

Токче с причудлива форма

Пак се връщаме на високите и официални обувки. Ако платформите не са вашето нещо, изберете обувки на висок ток, но обърнете внимание – нека токчето да е с чудна и нестандартна форма.

Например, направено от няколко топчета, като странна геометрична фигура, с извивки по средата и т.н. Цветовете отново са синьо, черно, лилаво, сиво. С такива обувки винаги правите впечатление и те изглеждат като произведение на изкуството.

Връзки и каишки

Освен със спортни сандали, лятото ще направите впечатление и с такива, които имат много и дълги връзки и каишки. Те обикновено са простират нагоре по крака, така че може да се приемат и като обувки за официален повод.

Колкото повече връзки и каишки, толкова по-добре. Заложете на жълти, бели и бежови сандали и обувки с каишки.

Дивия запад

Нещо и за екстравагантните дами. През студените месеци заложете на каубойски ботуши, за да сте стилни и елегантни. Те са истински хит тази зима и през 2022 г. ще продължава да е така.

Става дума за високи ботуши, които стигат до малко под коляното и изглеждат официално. Може те да са в черно, бежово, кремаво, кафяво и т.н. Чудесно се комбинират с поли и рокли.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви