Пожар

В Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за пожар, възникнал в апартамент в бл. 519, вх. 1 в ж.к. „Меден Рудник“, обитаван от 51-годишна жена и 16-годишната й дъщеря.

Двете са евакуирани на безопасна дистанция, като е констатирано, че огънят възникнал вследствие техническа неизправност на електрическо одеяло, с което се топлело 16-годишното момиче.

Пламъците обхванали цялото жилище, като всичката покъщнина в него изгоряла. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци.

Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

В Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение и за пожар в апартамент в бл. 29, вх. 2 в к-с „Меден Рудник“, обитаван от семейството на 48-годишен бургазлия.

Огънят е потушен от един противопожарен екип и петима огнеборци. Констатирано е, че по време на инцидента в апартамента били 24-годишната дъщеря на собственика заедно с внучката му.

Двете са евакуирани и не са пострадали от огъня. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви