Министър Христо Проданов представи политическия си кабинет на среща с Постоянната комисия по икономическа политика и туризъм в Народното събрание.

Ирена Георгиева – заместник-министър, Мариела Модева – заместник-министър, Диана Тонова – началник кабинет и Михаела Демиревска – Белухова са в състава на политическия кабинет на министъра.

Те са експерти с дългогодишен опит в областта на туризма, културата, правото и маркетинг комуникациите.

„Съвместната работа е изключително важна за сектора туризъм“, заяви Проданов и сподели, че е отворен за диалог в тази насока.

Част от основните ни задачи са обединение на бранша и постоянна връзка с него, облекчаване на визовия режим за входящи туристи, реализиране на помощите за сектора, контрола, ваучерите за храна да могат да бъдат използвани за почивки, разрешаване на проблема с липсата на кадри, разработване и въвеждане на нови маркетингови стратегии и планове, както и изграждане на изцяло нов бранд на туризма в България. Общата работа и взаимното доверие с държавните институции в страната е изключително важна за сектора. По този начин не само ще подобрят предлаганите услуги на туристите, но и ще отвори врати за изцяло нов туризъм в България. Изключително важна е и постоянната връзка със сектора“, посочи още министър Продонов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви