Не правете това по време на ретроградните планети
Не правете това по време на ретроградните планети

2022 година започва с много надежди и желание за промяна. Ето защо е важно да планираме и преценяваме действията си разумно. А за това е важно да знаем кога е ретроградното движение на различните планети. И какво да не правим по времето на тяхната ретроградност.

Въздействието на ретроградния Меркурий засяга сферата на общуването, пътуванията, обучението и търговската дейност.

Именно в тези области може да възникнат трудности и риск от грешки.

През 2022 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти: 14 януари – 3 февруари; 10 май – 2 юни; 9 септември – 2 октомври; 29 декември – 18 януари 2023 година.

В тези периоди не се захващайте за нови дела, не тръгвайте на път. Не е подходящо да закупувате нова техника. Най-добре се заемете с поправянето и довършването на стари задачи.

Ретрограден Марс.
Марс е активното мъжко начало. По време на ретроградното му движение се повишава риска от физически травми, възникването на конфликти, проблеми и провалян на големи проекти, скандали с близките. Затова бъдете внимателни и избягвайте възникването на подобни ситуации.

През 2022 година Марс ще бъде ретрограден от 30 октомври до 12 януари 2023.

Ретроградният Юпитер действа най-силно на хора, които са въвлечени в обществения, социалният и политическия живот. За тях това може да бъде период на преосмисляне на жизнените ценности.

През 2022 година Юпитер ще е ретрограден от 28 юли до 23 ноември.

Ретроградна Венера – според астролозите в този период може да се очакват промени в три сфери – любовта, парите и творчеството. В живота на мнозина може да се появят противоречиви емоции, проблеми в любовта и кариерата. Обмисляйте много внимателно всяка стъпка в тази област.

Венера ще продължи ретроградното си движение до 29 януари.

Ретрограден Уран – планетата на иновациите и внезапните промени. Той променя стереотипите. Необмислените постъпки по време на ретрограден Уран мога да разклатят стабилността, както в личните, така и в деловите въпроси.

През 2022 година Уран ще е ретрограден от 1 до 18 януари и от 24 август до 31 декември.

Ретрограден Нептун – планетата на мечтите, илюзиите и грешките. Когато Нептун е ретрограден, представите ви може да преживеят крах,

но само онези, които не са съответствали на действителността.

През 2022 година той ще е ретрограден от 28 юни до 3 декември.

Ретрограден Сатурн – отговаря за дисциплината, властта и кариерата. Тези процеси може да се забавят по време на ретроградното движение на планетата. Тогава не купувайте недвижимо имущество, не подписвайте важни договори, не регистрирайте филми и не сключвайте брак.

През 2022 година Сатурн ще е ретрограден от 4 юни до 23 октомври.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви