Маскираният боец за справедливост Зоро отново се е запътил към екран, но с променен пол. Новата версия на Зоро ще е млада латиноамериканска жена.

Историята ще бъде разказана под формата на сериал в телевизионната мрежа CW, позната с продукции като „Свръхестествено“, „Клюкарката“ и „Дневниците на вампира“.

Сценарият ще бъде дело на режисьора Робърт Родригез („От здрач до зори“, „Десперадо“), сестра му Ребека Родригез („Прокълнат патрул“) и Шон Трета („Маите, Южна Калифорния“). Трета ще е и шоурънър.

Проектът всъщност не е нов – братът и сестра Родригез разработваха сериала за NBC преди повече от година, но до реализация в тази телевизионна мрежа така и не стигна. Вместо идеята да бъде забравена, сега поредицата се прехвърля в CW.

Deadline съобщава, че в новия „Зоро“ млада латиноамериканка ще се опита да отмъсти за убийството на баща си, като се присъедини към тайно общество и приеме маскираната самоличност и добре познато прозвище.

Робърт Родригез, който в последно време режисира епизоди на поредиците от „Междузвездни войни“ The Mandalorian и The Book of Boba Fett, и преди е имал общо с проекти в света на Зоро. Той трябваше да режисира „Маската на Зоро“ с Антонио Бандерас, но впоследствие се отказа от продукцията.

webcafe.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви