През последните няколко години Джейсън Момоа е сред най-харесваните и желани мъже в индустрията, но сърцето му беше заето от Лиза Бонет. Това обаче вече не е така.

От профила на Момоа в Instagram разбираме, че актьорът и съпругата му са решили да се разделят. Разбира се, не дава конкретна причина за разпада в отношенията им, но намеква, че както всички нас, така и те са преминали през трудни и проблеми периоди през последните години.

Момоа пояснява, че споделят за раздялата си не защото смятат, че е някаква новина, достойна за отразяване, а защото искат да бъдат честни и открити за това какво се случва в личния им живот.

От People припомнят, че актьорът и Лиза Бонет започват да излизат през 2005 г., а през 2007 г. се ражда и първото им дете, а година по-късно стават родители за втори път. Бонет има още едно дете – Зоуи Кравиц, от брака си с Лени Кравиц.

Едва през 2017 г. пък Джейсън Момоа и Лиза Бонет се решават да сключат брак. През годините актьорът неколкократно публично е изявявал любовта към половинката си, но очевидно са тя не е достатъчна за една връзка.

lifestyle.bg

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви