Театър
"Кафе с претенция"

Културна организация „Арт ателие” и Театър Българска армия Представят премиерният спектакъл „ КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ” в Бургас.

Комичният сюжет на „КАФЕ С ПРЕТЕНЦИЯ” ни пренася в София през 1966г. в апартамента на Милчо (Юлиан Вергов) – 43-годишен, началник на рекламно бюро.

Намираме го там заедно с „авера му” – 43-годишния Милко (Иван Радоев). Тече трескава подготовка в очакване на две дами, заговорени случайно през деня, на кафе по „Раковска”…

Напътствията на доста по-опитния в свалките Милчо почти вдъхват кураж на Милко, който макар и архитект е довел кариерата си до заветната длъжност „завеждащ техническата документация на службата”, а по отношение на жените е крайно неопитен.

В кулминацията на подготовката, в апартамента пристига, неканен и третият им приятел – 43-годишният Минко (Моню Монев), научен сътрудник по старобългарски.

Неговото съкровено желание е да избяга от „семейния уют”, в чиито окови скоро е попаднал и да пийне с приятелите.

Тази вечер и нейната неочаквана развръзка пораждат куп нелепи и смешни ситуации. Една, на пръв поглед, непретенциозна среща, напомпана с много претенция.

Автор – Георги Марков, Постановка – Иван Урумов, Сценография и костюми – Нина Пашова, Музика – Дони – Добрин Векилов. Участват: Иван Радоев, Моньо Монев, Юлиан Вергов.

ПРЕМИЕРАТА НА СПЕКТАКЪЛА ЩЕ БЪДЕ НА 18 ЯНУАРИ ОТ 19Ч. НА СЦЕНАТА НА КУКЛЕН ТЕАТЪР БУРГАС. БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА НХК. ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТЕЛ.0894/898-098-МАРУСЯ РУСЕВА –ОРГАНИЗАТОР /АРТ АТЕЛИЕ/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви