Меган и Хари

Чували сме за какви ли не класации, в които участват кралски личности, и повечето от тях ги подреждат по стил и влияние. Но ново изследване на Oxford Royal посочва кой е „най-интелигентният член на британското кралско семейство“.

И, за изненада или не, това е Меган Маркъл. Изводът е на базата на анализ на академичното минало на всяка кралска особа. Взимат се предвид различни фактори като представяне в гимназията и кой колеж са завършили.

Херцогинята на Съсекс си извоюва първото място с двойната си диплома по театър и международни отношения от престижния Northwestern University в Илинойс, който е поставен под номер 30 в световната ранглиста на QS за 2021 г.

Говорител на Oxford Royal обясняват, че академичните качества на Меган са „перфектна подготовка“ за ролята на член на кралското семейство, от която обаче тя се отказа доброволно. Въпреки това, сега може да се похвали с поредно признание, предава New York Post.

От организацията допълват още, че Хари и Меган са „привлекли интереса и вниманието на света“, а желанието на херцогинята на Съсекс да ползва популярността си за „повишаване на осведомеността по сериозни световни проблеми отразява нейния интелект и аналитичен ум“.

Най-големият й конкурент в рамките на кралското семейство – Кейт Мидълтън, остава на второ място. Тя посещава гимназията в частния Marlborough College в Уилтшир, Великобритания, като постига най-висок успех през последната си година на обучение.

След това продължава образованието си в University of St. Andrews, който обаче е чак на 91-о място в международната класация. Но пък там срещна принц Уилям и животът й се промени завинаги.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви