Е, зодиите имат и неприятни черти
Е, зодиите имат и неприятни черти

Телец
Телецът обича дрехите. Те харчат много пари, за да изглеждат винаги по-добре от другите. Хората от този знак подаряват най-хубавите подаръци. Телецът е склонен да се страхува много от височини.

Скорпион
Най-добрите световни следователи и детективи са родени под този знак. Скорпионите са най-страстните любовници в света, макар и често твърде тежки по характер. Много е трудно да обичаш Скорпионите, но практиката показва, че хората помнят връзките с тях най-дълго.

Дева
Мъжете и жените от този знак са много различни и имат най-лошата съвместимост. Девите са много нервни. Изнервят се за всяка дреболия. Те просто харесват реда. Според статистиката Девите са най-възпитаните хора на планетата.

Риби
Известно е, че Рибите са творчески личности, но малко хора знаят, че от тях стават прекрасни художници. Рибите се отърсват от страха от тъмното много по-късно от останалите знаци. Това важи особено за нежния пол. Рибите са по-склонни да бъдат нощни птици, отколкото другите хора.

Везни
Везните са най-страстният и най-сладкият любовник на планетата. Ревността и завистта са им чужди. Везните мразят шумни и суетни хора, въпреки че често намират общ език дори с тях. Везните са в състояние да прощават. Единственото нещо, което не могат да простят, е предателство и лъжи.

Лъв
Според статистиката Лъвовете са по-склонни от останалите зодии да седят дълго на телефона преди лягане.

Лъвът е най-гордата зодия.

Лъвовете са най-верните хора в света. Те са много по-малко склонни да се опитват да променят другите.

Близнаци
Хората от този знак не могат да живеят без драма. Ако няма драма във връзката, тогава връзката просто не върви. Ако искате да угодите на Близнаци, разсмейте ги. Без комуникация Близнаците се натъжават много бързо.

Козирог
Козирозите са най-добрите управници. Те са родени лидери, въпреки, че самите те понякога не го забелязват. Ако искате да угодите на Козирог, в никакъв случай не спорете с него, съгласете се с всичко, което той казва. Най-честата причина за лош сън при Козирозите са мислите за живота, света, проблемите.

Стрелец
Стрелецът има невероятна сила на духа и оптимизъм. Сред Стрелците има огромен брой талантливи журналисти, това е идеалната професия за тези хора. Стрелците са най-големите авантюристи. Споделете тяхната страст и тогава те ще ви обожават.

Рак
Раците имат невероятни кулинарни умения. Най-голям брой талантливи готвачи са именно от тази зодия. Повече от всичко Раците се страхуват от самотата, въпреки че никога няма да ви кажат за това. Раците имат най-мощната интуиция, но не си го признават.

Овен
Овните не са измамници, но почти всеки поне веднъж е „криввал от правия път“. Тези хора са по-склонни да се пристрастят към компютърните игри. Според статистиката Овенът е зодията, която харчи най-много за пътуване.

Водолей
Повечето от всички гениални учени са родени под тази зодия. Водолеите са най-привлечени от тези, които могат да поддържат разговор с тях. Също така рядко създават връзки с онези, които не споделят страстите им. Водолеите спят много повече от другите хора.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви