Мъже под чехъл
Мъже под чехъл

КУЛТУРНА ОРГАНИЗАЦИЯ „АРТ АТЕЛИЕ” И ПК „АЖУР ПИКО” Представят „МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ” Комедия от Миро Гавран.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг?

Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) “системата сандвич”?

Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе?

Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса АЛБЕНА КОЛЕВА в звездното обкръжение на ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ И КИРИЛ ЕФРЕМОВ Елате да видите блестящата комедия на световноизвестния съвременен Хърватски драматург Миро Гавран.

Постановка Владлен Александров, сценография: Иван Карев, превод: Александра Ливен.

Участват: Албена Колева, Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев

Тримата големи български комици ви очакват. Жителите и гостите на Бургас ще имат възможност да се насладят на прекрасната игра на актьорите и да се забавляват заедно с тях на 10 януари от 19ч. в зала „Тончо Русев” на Културен дом НХК .

Билети вече се продават на касата на НХК За повече информация тел. 0894/898-098- Маруся Русева-организатор /Арт ателие/

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви