Известният холивудски актьор Кевин Спейси кацна в последния ден на старата година в Загреб, където дойде да посети известния режисьор Яков Седлар.

В хърватската общественост от дни се говори за идването на Спейси в Загреб, а тази информация по-рано беше потвърдена от самия Седлар.

Според хърватските медии режисьорът се готви да заснеме филм за първия хърватски президент Франьо Туджман и Спейси трябва да участва в него. Спейси трябва да играе президента Туджман.

Преди дни Седлар потвърди, че преговорите с известния актьор са в ход. Така на 29 декември той замина за Париж, където започнаха преговорите, а вчера Спейси пристигна в Загреб, където трябва да остане известно време.

Все още обаче не е официално потвърдено, че Седлар и Спейси са постигнали споразумение за заснемането на филма. Всички подробности все още се пазят в тайна, а самият режисьор Седлар не иска да говори много за проекта.

„Вървим бавно, преговаряме и това е всичко“, каза Седлар пред „Ютарни лист“.

Известно е, че той от години иска да направи филм за характера и работата на Франьо Туджман, като се има предвид, че в Хърватия не е сниман игрален филм, който да описва първия хърватски президент.

Спейси изигра Франк Ъндърууд в сериала „Къща от карти“, политик, който не се страхува от нищо, за да успее в американската политика. Присъствието му в сериала обаче беше внезапно прекъснато заради скандали, свързани със сексуалното насилие над по-млади мъже.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви