Бети
Бети

Почина легендарната комедийна актриса Бети Уайт, съобщи списание Пийпъл.

„Златното момиче“ на телевизията си отиде на 99-годишна възраст, малко преди да навърши 100 години.

„Въпреки че Бети щеше да навърши 100 г., мислех, че ще живее вечно. Ще ми липсва ужасно…“, казва в изявление нейният агент. „Не мисля, че Бети някога се е страхувала да си отиде от този свят, защото тя винаги е искала да бъде с най-обичания си съпруг Алън Лудън. Тя вярваше, че ще бъде отново с него“, добавя агентът на актрисата.

Уайт се подготвяше да отпразнува 100-ия си рожден ден на 17 януари. Пред списание Пийпъл тя разказа за това как се чувства малко преди този юбилей: „Толкова съм щастлива да съм в такова добро здраве и да се чувствам толкова добре на тези години. Прекрасно е“, ​​каза Бети.

Според нея да бъдеш „роден оптимист“ е ключът към позитивния ѝ характер. „Взех го от майка ми и това никога не се промени“, казва тя. „Винаги намирам положителното“.

Разбира се, емблематичната актриса се пошегува и за тайната на дългия си живот, казвайки пред списанието: „Опитвам се да избягвам всичко зелено. Мисля, че работи“.

Бети Уайт има забележителна кариера, която продължава няколко десетилетия. Тя прави незабравими роли в „Златни момичета“ и в шоуто на Мери Тайлър Мур. Актрисата също така от дълго време е защитник на животните. Уайт получава осем награди „Еми“ в различни категории, а също и награда „Грами“. Тя също има звезда на Холивудската Алея на славата.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви