2022
2022

Овен

Астролозите дават благоприятна прогноза на представителите на зодия Овен за годината на Черния воден тигър.

Те могат да се нарекат едни от основните късметлии на годината.

Това важи особено за хората, които са родени през март.

Транзитът на Юпитер по наталното Слънце в картата на Овен от първите дни на януари ще даде на знака късмет. Периодът от януари до март ще бъде труден и предизвикателен. Става дума обаче за собствения ви живот. Преоценете ценностите си през този период и си поставете нови цели. Предприемането на съзнателни стъпки може да ви помогне да постигнете успех в кариерата и да изградите доверие на работното място. Това се улеснява от Плутон, който ще бъде в десети дом и ще тласне към трансформация в областта на професионалните постижения и развитието на собствен бизнес.

Шансовете за започване на бизнес за Овен през 2022 г. са изключително високи. Мнозина ще се опитат в нова посока на дейност, ще започнат да учат и да приложат веднага придобитите знания.

Периодът на интензивна работа е през есента. Трябва да запретнете ръкави и да работите, понякога денонощно. Не забравяйте да си починете и да прехвърлите фокуса си върху комуникацията, забавленията и хобитата.

Въздържайте се от конфликти с познати и непознати. През 2022 г. трябва да се отървете от ограничаващите нагласи и лошите навици. Това ще подобри качеството на живот и ще ви даде повече енергия и сили за развитие.

Овенът трябва да развие по-спокойно и балансирано отношение към изненадите, които поднася съдбата. В моменти на напрежение или временен провал, не падайте духом и знайте, че всички проблеми се решават с мъдри действия. Прогонете депресивните мисли и не използвайте груби думи. Най-добрият съвет на годината е да запазите здравия си разум и спокойствие.

Работа
Звездите ще посочат обещаваща посока за много представители на знака. Това е благоприятно време за смяна на дейността и напредък в кариерата. Ако имате какво да предложите на шефовете си, не се колебайте да изложите идеите си – съдбата благоприятства смелите. За упоритите, които са уверени в професионалните си качества, планетите обещават солидна оферта.

Пари
От финансова гледна точка Овенът ще се справя отлично през 2022 г. Освен това планетите обещават няколко парични изненади през цялата година. Като се има предвид, че много Овни ще бъдат повишени, паричните проблеми могат да се появят само като изключение.

Любов
Новата година на Черния тигър ще донесе на Овена много възможности на любовния фронт. Според астролозите нови запознанства са вероятни през март-април, а период на любов и романтика се очаква през май, когато Овенът ще се почувства щастлив. Юли-декември ще бъде по-спокоен период в личния ви живот, но определено няма да ви е скучно.

Самотният Овен ще има всички шансове да срещне своята сродна душа. Семейният Овен трябва да бъде активен, за да поддържа съществуващите взаимоотношения и да укрепва връзката си.

Втората половина на годината за представителите на знака ще отлети незабелязано. Мнозина ще трябва да поемат рискове, за да успеят. За щастие Тигърът ще оцени подобни действия.

Телец

За Телеца следващата година ще бъде най-важният период в живота, тя ще положи основата за развитие за следващото десетилетие.

Годината на Черния воден тигър ще промени коренно живота на Телеца, оставяйки приятен послевкус. Вторият знак на зодиака, трудолюбив и реалист, ще изчисти тялото и ума от ненужните мисли и дейности през първите месеци на годината. Телецът ще успее да избегне любовните изкушения и желанието да се обогати нечестно, замесвайки се в съмнителни финансови измами. На преден план ще излязат въпросите за семейството и отговорността към хората.

През 2022 г. ще има две слънчеви и две лунни затъмнения по оста Телец-Скорпион. Те ще засегнат:

– първият дом на хороскопа, който отговаря за същността на личността и нейното положение в обществото

– дом на брака, партньорствата.

Затъмненията ще осигурят мощна енергия за трансформиране на живота. Уран ще играе своята роля, който ще се свързва с наталното Слънце на Телец при преминаване през него транзитно. Най-вече Уран ще засегне живота на хората, родени от 30 април до 12 май. Цикълът на Уран е 84 години, това означава, че суровата енергия на планетата ще предизвика промяна през целия живот.

Слънчевото затъмнение през април ще се случи в знака на Телец и ще бъде съдбоносно за всички, родени от 30 април до 4 май. През този период можете да отправите желанията си за години напред и да помолите Вселената за помощ за тяхното изпълнение.

През пролетта и есента на 2022 г. животът ще ви изкуши под формата на връщане към миналото. Старите навици ще напомнят за себе си, но Телецът ще се справи с тях. Телецът ще може да обуздае недостатъците, които са му пречели да живее. Завистта към успехите на другите хора ще се замени с уважението и желанието да ги повторят.

Пристрастяването към храната ще стане толкова очевидно, че ще ви принуди да преминете на диета и да доведе до по-здравословен, по-хармоничен начин на живот.

Агресивността ще се стопи в доброта и състрадание към света. Ще има съзнателно желание за учене и развитие в личен и професионален план. Оптимизмът и вярата в собствения ви успех ще ви насочат към целта и няма да ви позволят да паднете духом. Толерантността и деликатността ще бъдат ваш спътник.

Използвайте здравия разум, когато планирате живота си, тогава няма да ви се налага да гасите огъня и 2022 г. ще бъде по-гладка, по-спокойна.

Работа
Съдбата ще се усмихне решително. Още в началото на годината мнозина ще си помислят, че не се занимават с желаните неща – това е благоприятно време за смяна на професията и нови хобита. През цялата година представителите на знака ще получават важна информация и ще се срещат с полезни хора, което по принцип ще помогне за смяната на професията им.

Пари
Във финансово отношение годината обещава да бъде успешна. Звездите обещават неочаквани приходи. Ако Телецът положи малко усилия, може да си осигури стабилен допълнителен доход.

Любов
Телецът, при цялото си желание за уютна домашна романтика, често ще бъде обременен с други неща. Най-успешният месец в любовен план за Телеца през 2022 г. е октомври. През новата година Телецът ще трябва непрекъснато да полага усилия и през цялото време да отвръща и защитава позициите си на глава на семейството и лидер, дори и в любовта. Астролозите съветват да обърнете внимание на кръга от познати, сред тях може да се окаже вашият спътник в живота.

Семейният Телец го очаква спокойна година. Тези, които планират да имат дете, трябва да отложат това решение – това не е най-благоприятното време за Телеца. Самотните представители на знака могат да завържат нови запознанства, но едва ли ще срещнете съдбовния за вас човек.

Началото на 2022 г. за Телец е времето, когато трябва да проявите максимална активност в професионалната сфера. Според астролозите няма по-добро време за тази цел.

Близнаци

През 2022 г. няма трудни предизвикателства, Близнаците могат всичко.

Благодарение на успешните и добре координирани действия, всички представители на знака ще направят качествен скок напред в кариерата си и ще придобият авторитет в най-близкия си кръг.

Ще има много работа, основната задача е да не обезценявате труда си, дори ако достойната награда за него е в дългосрочен план. През втората половина на годината всичко ще бъде наред. Друга иновация през 2022 г. е преминаването към свободен работен график, промяна в условията му. Колкото по-малко ограничения имат Близнаците в професионалната сфера, толкова по-високо ще бъде нивото на постижения и реализация.

Много ще станат лидери или ще започнат собствен бизнес.

Близнаците ги очакват успешни големи покупки – от лаптоп до уютна селска къща. Чувствайте се свободни да се пазарите.

До края на годината може да откриете, че за дванадесет месеца повече от една съкровена мечта се е сбъднала. Не се учудвайте, защото такъв късмет е резултат от вашите усилия. Благодарете на себе си за постоянството и упоритата работа, а на околните за помощта. През декември започнете да готвите плановете си за 2023 г.

Работа
Водният тигър ще даде на Близнаците всичко необходимо, за да реализират професионалния си потенциал. Полезни познанства, подходяща информация, умение да бъдат на точното място в точното време.

Пари
Ако Близнаците не са мързеливи, значи годината обещава да бъде успешна в материален смисъл. Ще имате възможност да получите източник на допълнителен доход. С идването на лятото активността на Близнаците ще намалее, така че по това време е препоръчително да имате спестявания.

Любов
Свободните представители на зодията трябва да очакват приятни промени в личния си живот през пролетта. През март-април 2022 г. астролозите препоръчват на Близнаците да помислят за прехода на връзката към по-сериозно ниво. Доверете се на любимите си хора. Ако често посещавате други страни, тогава може да се случи съдбоносна среща с чужденец.

Но не всичко в любовта ще върви гладко. Мнозина ще се потопят в работа така, че на практика няма да остане време и енергия за романтика. Не са изключени ситуации, когато негативизмът, натрупан по време на работа, ще се излее върху близките. Ситуацията ще се подобри едва през есента – Близнаците ще могат да намерят вътрешна хармония и ситуацията в семейството ще стане по-благоприятна.

За самотните Близнаци Водният тигър не обещава сериозна връзка – ще има възможности, но те едва ли ще доведат до създаването на семейство.

Първата половина на годината е най-доброто време за полагане на солидна основа. По това време за Близнаците ще се отворят много възможности за кариерно израстване.

Рак

Годината ще бъде период на късмет и смели решения.

Ексцентричният Уран в единадесети дом на хороскопа на Рак ще внесе промени в живота на всеки представител на знака. Тези дванадесет месеца ще бъдат период на растеж в самочувствието, личната значимост и експертизата в избраната сфера на дейност.

Имайте план за 2022 г., но бъдете готови за форсмажорни обстоятелства. Най-добрата тактика е да реагирате спокойно на всяка ситуация, да посрещнете промените. По-добре е да отложите смяната на професията и дългите пътувания.

Тези 12 месеца имат двоен характер за знака. Годината ще позволи да се разделите с проблемите на миналото и да изградите щастливо бъдеще. Ракът трябва да се научи да контролира емоциите, способността да гледа на всичко с оптимизъм и самочувствие.

Избягването на депресиращи мисли и самокритика в полза на предприемането на реални стъпки за справяне с възникналите ситуации ще помогне за поддържане на добро настроение през следващата година. Тази стратегия е оправдана в личните отношения. Жените Рак трябва да защитават връзката си от непознати, да избягват конфликти през януари и началото на май. Останалата част от годината ще премине в хармония с любимия човек.

Особено силно е въздействието на Уран в сферата на работата и приходите ще усетят най-вече Раците, родени от 1 юли до 13 юли. Новите проекти ще се превърнат в източник на постоянен доход.

Кариерният растеж е гарантиран за всеки Рак, който полага усилия. В годината на Черния воден тигър ще има време за подходяща почивка и възстановяване. Не се препоръчва да избирате екстремни турове и да посещавате далечни страни. Почивката в собствената страна и в околните райони би била идеална.

Работа
Това е доста напрегнат период, когато преобладаващите обстоятелства ще ви разтревожат по всякакъв възможен начин. Може би именно несигурността и напрежението ще подтикнат представителите на зодия Рак да сменят дейността си. Годината е благоприятна за научаване на нещо ново (образование, професионално развитие и др.).

Пари
Като цяло ситуацията е благоприятна – финансови сътресения ще има, но не задълго. Звездите предупреждават, че е крайно нежелателно Раците да затънат в дългове през 2022 г., по-добре е да използвате този период за намиране на допълнителни източници на доходи. Ако положите усилия, ще има голяма възможност за печалба през пролетта.

Любов
Раците ще трябва да чакат цяла година, за да срещнат някого, който ще може да стопли душите им през декември. Бъдете на върха, наслаждавайте се на хармонията и хванете късмета си, особено самотните представители на знака. Не се страхувайте да започнете нова връзка, дори ако сте имали негативен опит в миналото. Експертите обаче препоръчват да не бързате да правите връзката обществено достояние – завистливи хора могат да я унищожат. Първата половина на годината е труден период откъм лични отношения. Семейният живот може да бъде изложен на риск. Но през късната пролет ситуацията ще се стабилизира. Много самотни Раци ги очаква изненада – те ще могат да срещнат своя човек и да изградят хармоничен съюз с него.

Водният тигър е ярка личност, следователно собственикът на годината предпочита тези, които се движат към набелязаната цел без външна помощ. Това трябва да се има предвид и при Раците, които искат да постигнат висоти в професионалната сфера.

Лъв

През 2022 г. Лъвовете ги очаква глътка свеж въздух, обещаващи начинания и благоприятни промени в личните отношения и финансите.

Развитието на събитията ще се забави леко, но ще има много приятни изненади в сферата на работата и личния живот.

Най-добрият начин да изживеете една красива година е да бъдете себе си, да сте активни, заинтересувани и любящи към противоположния пол.

За да не прегорите на работа, редувайте дейността с почивка и се научете да превключвате вниманието си. Новата година ще бъде преходен етап в живота за Лъва. В същото време някои Лъвове ще могат да се насладят на дванадесет безоблачни месеца и значително да подобрят живота си. Тези от тях, които не са мързеливи и поемат рискове, ще постигнат успех във взаимоотношенията с колеги, ръководство и бизнес партньори и ще сключат няколко изгодни сделки.
Смяната на работата ще бъде най-успешна за родените между 10 и 19 август.

Уран ще накара Лъва да се освободи от лидерството. Това ще доведе до стартиране на собствен бизнес. За мнозина това ще бъде любимо хоби, което ще започне да носи доходи. Някои ще добият знания в нова професия и ще започнат да печелят повече.

Годината ще донесе положителни промени в личните отношения. Ще имат повече доверие, благодарност, общи планове и перспективи. За да бъдете винаги в хармония с партньора си, говорете по-често от сърце, не се страхувайте да се отворите и да покажете душата си. Добрата преценка и спокойствието могат да помогнат за подобряване на отношенията с роднините и с близките членове на семейството.

Състоянието на здравето ще бъде отлично, енергията – над ръба, но не забравяйте за почивката, правилно разпределете физическите ресурси, следете здравето си.

Работа
За да бъде успешна годината, Лъвът не трябва да се страхува да се захване с няколко неща наведнъж – всичко ще се получи. Основното нещо е да съставите план и ясно да следвате всяка негова точка. В началото на лятото могат да възникнат стресови ситуации на работното място, а през втората половина на годината представителите на знака трябва да обърнат малко повече внимание на саморазвитието.

Пари
Като цяло годината ще бъде успешна и спокойна, но Лъвът не трябва да пилее пари – спестяванията могат да бъдат полезни по всяко време. Звездите също съветват представителите на знака да не говорят много за доходите си – около вас ще има немалко недоброжелатели.

Любов
Лъвовете в годината на Тигъра активно ще погледнат назад към миналото си и ще разрешат стари романтични проблеми. Според астролозите няма да имате големи промени в личния си живот. Лъвът обаче трябва да вземе предвид, че връзката, която започва през лятото, едва ли ще бъде дългосрочна и сериозна.

Семейните Лъвове трябва да се подготвят за не особено приятни изненади – от дребни неприятности до сериозни проблеми в отношенията. Ако представителите на знака успеят да преодолеят труден период в отношенията със своята сродна душа, покровителят на годината със сигурност ще оцени тези усилия.

Лъвовете ще могат да хванат вълната на късмета в началото на годината. Важно е да реагирате бързо на смяната на обстановката, за да осигурите успех във всички области на живота. Астролозите препоръчват да внимавате с любовта към човека до вас, да не засегнете отношенията с близките.

Дева

За Девите 2022-ра година ще бъде най-доброто време в развитието на кариерата и личния живот.

Те ще се сблъскат с глобални промени в работата си, водещи до финансова стабилност и успех. Много ще станат собственици на имоти. Има шанс да станат щастливи родители, за мнозина – отново.

Промяната започна още от ноември тази година и плавно ще премине през 2022 г.

Основните приоритети на годината на Черния воден тигър за Девите са способността да се вземат балансирани и обмислени решения, рационалността във всичко. Рискът да се поддадете на изкушения е много голям. Но трябва да устоите, защото Тигърът така или иначе ще бъде щедър с Девите.

Трудолюбивите Деви постигат успех благодарение на способността си да работят извънредно. Важно е да не търсите оправдания, да останете честни със себе си и другите. Тогава цялата 2022 г. ще бъде плътна бяла ивица и ще даде много позитиви.

Способността за изглаждане на грубите ръбове в комуникацията с колеги, шефове и близки ще помогне за премахване на конфликти. Новата година ще бъде период на укрепване на връзките. Много хора ще ръководят екип, общност, ще създадат кръг от съмишленици.

Вярата в успеха и оптимизма ще ви тласкат към смели решения, запишете се за курсове по чужди езици, професионални курсове. Работете с професионален ментор, коуч за кариерно израстване.

Уран ще отвори благоприятни възможности за Девите. Късметлии са всички, особено родените от 2 до 13 септември.

Здравият разум и спокойствието, характерни за Девите, ще бъдат полезни в моменти на вземане на съдбовни решения. Те ще бъдат отличен инструмент в управлението на екипа и изграждането на взаимоотношения в семейството. Всички страхове и комплекси ще бъдат изоставени през 2022 г. Девите ще разкрият творческия си потенциал. Мнозина ще намерят нови хобита.

Работа
Представителите на знака се отличават със своята упоритост и последователност. Именно тези качества ще ви помогнат да постигнете професионален успех и да постигнете повишение. През пролетта могат да възникнат малки затруднения с работата, а към края на годината Девата да очаква приятна изненада.

Пари
В началото на годината трябва внимателно да управлявате парите си – понякога ще има трудни моменти, които изискват да имате спестени пари. Ситуацията значително ще се подобри с идването на лятото – представителите на знака ще могат не само да подобрят финансовото си състояние, но и да получат допълнителен източник на доходи.

Любов
Девите през следващата година ще бъдат заобиколени от романтика. В началото на годината ще имат благоприятен период за брак. Свободните представители на знака, според астролозите, ще намерят човек в рамките на една година, който да ги направи щастливи. Но в тази област звездите обещават много интересни неща. Девите буквално ще се удавят в любов. Но има едно малко уточнение – семейните Деви трябва да бъдат нащрек. Лека афера може да разруши здрав семеен съюз за миг.

Астролозите препоръчват на представителите на знака през първата половина на годината да обръщат максимално внимание на семейството и близките, тъй като тяхната подкрепа ще помогне за преодоляване на трудни ситуации, които възникват през цялата година.

Везни

Благодарение на положителното влияние на господаря на времето, кармата и съдбата Сатурн – Везните ги очаква щастлива и изобилна година.

Този астрологически аспект ще бъде основната тайна на успеха. Сатурн ще има най-голямо влияние върху сферата на любовта, децата и самореализацията.

Новата 2022 година ще промени живота на Везните към по-добро.

Шансовете за професионалния успех са големи вратите да бъдат широко отворени. Всичко, което не е работило преди, ще потръгне. Първата половина на годината ще бъде особено благоприятна.

Много Везни през новата година ще сменят работата, професията или работния си формат за нещо по-печелившо. Те ще попаднат в кръга на хората с по-висок статус и мислене. Станете най-добрата версия на себе си, външно и вътрешно.

Промените в любовта ще накарат самотните Везни да повярват в искреността на чувствата. От март до края на годината наблюдавайте отблизо най-близкото си обкръжение, приятели и познати. Именно там мнозина ще намерят любовта на живота си.

Везните, осъзнавайки вродения си потенциал, ще изразяват и прилагат идеите си, включително в творчеството. Тази година едно хоби може да се превърне в печеливш бизнес. Не се гордейте, а работете скромно и старателно с благодарност към съдбата и към ангела пазител за шансовете за успех.

Запомнете – Сатурн не обича егоистите и тези, които се смятат за по-добри от другите, ще загубят всичките постижения на една щастлива година. Не търсете заобиколни пътища към щастието, действайте честно и уверено. Упоритата работа и отговорност ще ви помогнат да постигнете най-добри резултати.

Работа
Тези Везни, които са свикнали да вършат работата си отговорно и систематично, могат да очакват повишение. Безработните представители на знака ще имат възможност да намерят перспективно място за реализиране на уменията си.

Пари
Годината обещава финансова стабилност. Освен това Водният тигър ще ви даде възможност да печелите не само това, от което се нуждаете, но и за отдих и забавление. Някои ще могат да превърнат хобито си в източник на допълнителен доход през втората половина на годината.

Любов
Везните през 2022 г. ще бъдат спокойни на любовния фронт, с изключение на май. Този месец са вероятни разногласия с партньора. Самотните представители на знака имат страхотен шанс да срещнат любовта си в новогодишната нощ. Звездите съветват представителите на знака да се вглеждат внимателно, за да не сбъркат в избора си. Самотните Везни ще получат шанс да срещнат подходящ партньор.

Като цяло годината е благоприятна за изпълнение на заложеното, Везните ще могат да сбъднат своите проекти и мечти. Основното нещо е да не се отклонявате от целта и да правите нещо всеки ден, за да стане целта по-близка.

Скорпион

За представителите на знака астролозите предсказват трансформация на живота, важни положителни промени в основните му сфери и във вътрешното състояние.

За да направите скок напред, имате нужда от мощна вътрешна енергия. С нея Скорпионите ще могат да се справят с предизвикателствата у дома, в семейството, сред близките.

Мнозина ще срещнат подходящ партньор, когото искат да подкрепят и защитават. Скорпионите ще разберат важността на чувствата и ще се научат как смело да ги показват.

Годината започва с активни действия, основата на които е поставена в края на 2021 г. Всичко ще започне през януари, когато оста на кармичните лунни възли сменя знака и засяга първия и седмия дом на хороскопа. Именно в знака Скорпион ще настъпят слънчевите и лунните затъмнения през 2022 г.

Всички промени, които ще настъпят през следващите 12 месеца, ще изпратят Скорпиона в нова посока. Ще подредят по страхотен начин всички задачи в работата, но астролозите съветват да балансирате времето си и да бъдете достатъчно у дома сред най-близките си хора.

Тези, които все още са самотни, ще срещнат близък човек, който е готов да сподели общо бъдеще с тях. Новото запознанство ще направи този воден знак още по-чувствен.

Важно е да запомните, че покровителят на годината няма да толерира предателството, така че чувствените удоволствия трябва да се търсят в семейството и връзката, а не извън тях.

В работата и бизнеса Скорпионите няма да имат равни. Особено по време на транзита на Юпитер в знака Овен от 12 май до 29 октомври. Юпитер е символ на растеж, активно разширяване и трансформация. Не се огъвайте от натиск, слушайте чуждата гледна точка без критика или съмнение.

Депресията е основният враг на Скорпиона през 2022 г., така че спортът и консултациите с психолог ще станат част от живота за мнозина. Здравата преценка и спокойствието са постижими, ако се грижите за здравето си и сте в подходяща среда. Разширете кръга си от полезни връзки, присъединете се към нови общности и се запишете на нови курсове, за да станете по-силни в професията.

Работа
Отлично време за саморазвитие и кариерно развитие. Обещаващо време за начинаещи бизнесмени. Звездите препоръчват само да се внимава при избора на партньори.

Пари
Астролозите съветват тази година да не държите „пари в буркани“ – това е добър момент за инвестиции. Придобиване на недвижими имоти или ценни книжа, принос за самообразование – всичко това ще се изплати в бъдеще.

Любов
Скорпионите имат голям шанс да уредят любовния си живот, но търсете баланс. Вероятни са нови познанства през април-май. Според астролозите кризисният период за Скорпионите е ноември и декември 2022 г. През този период връзката може да приключи за миг, но в същото време и да се възроди отново.

В началото на годината са възможни дребни проблеми в личните отношения заради тоталната ревност на Скорпионите. Но неблагоприятният период ще приключи до пролетта. В началото на годината представителите на знака ще трябва да положат известни усилия, за да запазят хармонията в семейството. Самотните Скорпиони ги очакват нови емоционални запознанства.

Годината ще бъде благоприятна за нови запознанства и пътувания. Получаването на нова информация и впечатления за Скорпионите е източник на вдъхновение, който ще им позволи да вземат правилните решения във всички области на живота.

Стрелец

Стрелците ги очаква финансов просперитет и обучение в нова специалност, която ще им даде достъп до големия бизнес.

Поради повишения стрес, дължащ се на напрежението на работното място, здравето ще изисква специално внимание.

В семейството ще цари щастие и взаимно разбирателство. Ще имате достатъчно енергия и ентусиазъм за всички сфери на живота, без изключение.

Стрелците ги чака година на големи постижения, победи, изпълнение на плановете, направени през 2021 г.

Ключови точки ще бъдат датите на слънчевите и лунните затъмнения – 30 април и 16 май (пролетни промени), и 25 октомври и 8 ноември (есенни трансформации).

С експертни познания и опит, Стрелецът ще спечели доверие и подкрепа на работното място. Най-амбициозните цели ще бъдат постигнати, бизнес проблемите ще се решават лесно. Това ще ви помогне да развиете кариерата си и да укрепите връзките си. Бъдете нащрек, борете се за правата си и използвайте всеки шанс, за да продължите напред по кариерната стълбица. Бъдете точни и отговорни по отношение на комуникацията, уважавайте своето и чуждото време.

Стрелецът го очакват много романтични приключения. Изобилие от ярки и страстни романси ще повишат самочувствието и ще изпълнят с усещане за радост представителите на тази зодия. Тези, които търсят стабилна връзка със сериозна перспектива, трябва да бъдат по-внимателни към новите познанства и да не се влюбват безразсъдно.

За подобряване на здравето са подходящи дихателната гимнастика, йога и водни процедури. Запазете самообладание, не губете дух, когато възникнат трудности. Ако е необходимо, консултирайте се с психолог или споделете лично с любим човек, партньор или приятел.

Работа
За да достигне определени висоти, Стрелецът ще трябва да поеме отговорността за сериозни проекти, а не да я пилее за малки задачи. Достатъчно е представителите на знака да положат малко усилия, за да получат желаното повишение.

Пари
Малки финансови затруднения могат да възникнат едва в началото на годината – през останалото време ще има финансова стабилност и възможности за допълнителен доход. Но това не означава, че можете да се отпуснете и да харчите пари безсмислено – напротив, звездите не съветват да пилеете спестяванията си и да влизате в дългова спирала.

Любов
През 2022 г. ще има успешно и хармонично развитие на отношенията в любовната сфера. Астролозите твърдят, че ще бъдете заобиколени от многобройни представители на противоположния пол. Самотните Стрелци през лятото имат голям шанс да срещнат партньор за сериозна връзка.

В тази сфера от живота годината ще бъде наситена и разнообразна. Стрелецът ще се кара със сродната си душа, след това ще се помири, ще започне нови връзки и ще се върне към старите.

Семейният Стрелец често ще има трудни проблеми, водещи до прекъсване на отношенията. За да избегнете това, трябва да се научите да водите конструктивен диалог с партньора си.

Успехът в професионалната сфера може леко да ограничи свободата на Стрелеца, което със сигурност ще се отрази на здравето и отношенията с близките. Затова астролозите препоръчват, в преследване на материална стабилност, да си отделите време за почивка и време в кръга на роднините.

Козирог

През 2022 г. Козирогът ще може да превърне хобито си в печеливш бизнес, да придобие нови знания и да се научи да се отнася с по-голяма топлина към членовете на семейството и любимия човек.

Свободните Козирози ще срещнат любовта през лятото и ще могат да развиват отношенията до края на годината.

Ще дойде благоприятен период още в първите дни на януари, ще намерите отговори на въпроси, които ви тормозят отдавна и ще имате желание да промените живота към по-добро.

Козирозите ще трябва да правят нови планове, различни от тези, които са били преди. Ще имат желание да разберат живота си, да разберат миналото, да коригират грешките и да изградят щастливо бъдеще.

В стремежа си някои ще открият самопознание чрез творчество – рисуване, музика, текстове.

Плутон, второто слънце на Слънчевата система, трансформира личността на Козирога от 2008 г. Това влияние ще продължи и през 2022 г. Родените от 16 до 19 януари ще го почувстват по-силно от другите.

Приятни промени очакват Козирозите в партньорството и кариерата. Трябва да се научите на повече гъвкавост и приемане, така промените през 2022 г. ще бъдат по-лесни. Те ще бъдат улеснени от нови хора, които ще ви окажат подкрепа.

Периодите от 30 декември 2021 г. до 11 май 2022 г., както и от 29 октомври до 21 декември 2022 г., ще разширят бизнес кръга на Козирога. Това е следствие от положителното влияние на Юпитер.

Какво можете да направите през новата година? Сменете работата и сферата на дейност, отворете собствен бизнес, преместете се в друго място на живеене (град, държава). Запазвайки разума и спокойствието си, ще можете да успеете във всички области на живота.

Работа
Това ще бъде труден период в професионалната ви кариера. Някои представители на зодията може да останат без работа. Можете да обърнете тази ситуация във ваша посока – помислете за откриване на собствен бизнес, защото 2022 г. е благоприятен период за това.

Пари
През почти цялата година на Козирозите ще им се струва, че съдбата ги тества за сила – от време на време ще има ситуации, когато парите ще им липсват. Ситуацията може да се влоши от факта, че някои представители на знака могат да загубят работата си. Звездите препоръчват да не се паникьосвате, а да се вгледате в заобикалящата ви среда – обещаваща позиция или добър източник на доходи е някъде наблизо.

Любов
Вниманието на Козирозите през 2022 г. ще прескача от чувствената сфера към материалната. В края на юли и началото на август астролозите съветват Козирозите да контролират емоциите си и да станат по-съпричастни към партньора си, за да поддържат връзката си.

Представителите на знака, които вече са във връзка, ще имат нужда от търпение, защото между тях и романтичните им партньори ще има моменти на хлад. Семейните Козирози ще се справят добре – те ще могат да укрепят съюза и да внесат малко повече романтика в него.

Нееднозначно време очаква самотните Козирози – мимолетни преживявания едва ли ще завършат с дългосрочни връзки, но подобен опит ще бъде полезен в бъдеще.

Тази година ще бъде специална – идва времето за целенасочени възможности и добри перспективи. Представителите на знака просто трябва да спрат да се суетят и да хвърлят настрана разсейващите фактори, за да се съсредоточат върху най-важното.

Водолей

Какво очаква Водолея през 2022 г.? Водният тигър ще му даде защита и помощ, ще изпълни всякакви желания.

Годината ще бъде невероятно положителна и продуктивна, ще повиши статуса и благополучието, ще укрепи връзките и взаимоотношенията.

Най-добрият начин да помогнете на съдбата ще бъде да си направите карта на желанията и да вярвате в справедливостта. Вие го заслужавате благодарение на старанието и мъдрите решения, взети по-рано.

Още от първите дни на януари Водолеите ще започнат да променят живота си. Това е годината на нови възможности както в бизнеса, така и в личния живот. Много ще сменят работата и светогледа. Няма нужда да таите лоши чувства към миналото, най-хубавото предстои през 2022 г. и ще компенсира всички загуби. Помирението с колегите и подобряването на отношенията с ръководството и подчинените ще бъдат решаваща стъпка напред. Това ще доведе до кариерно израстване и увеличаване на доходите.

Дайте на хората втори шанс, включително във взаимоотношенията. Много от вас ще трябва да се помирят с приятели, семейство или бивши любовници. Примирието не е необходимо за тях, а за Водолея, за да усетят лекота в душата.

Представители на знака ще се върнат на старото си работно място или към бивш партньор. Социалният кръг ще се разшири, мнозина ще минат курсове и ще получат диплома за нова професия или умения.

Начинът на разумна икономия на всички ресурси също ще засегне финансите. За тези, които обичат хазарта, пирамидите и лесните пари, тази година е по-добре да ги изоставят. Дори инвестициите в чуждестранна валута няма да се изплатят поради колебания на валутните курсове. Опитайте се да пазите парите си на сигурно място и да не ги пилеете за глупости.

През първата половина на годината упоритата работа и разумният подход са много важни, през втората финансовата ситуация ще се стабилизира и ще се повиши.

Здравето на Водолея ще бъде отлично. За укрепване на тялото избягвайте стреса и водете здравословен начин на живот. Почивайте навреме, тогава 2022 г. ще мине по-леко, без болнични листове и прегаряне на работа. Не пропускайте да се отпуснете край вода, тя ще отмие умората и ще ви зареди с енергия.

Работа
Успехът в професионалната сфера е осигурен от януари до март. Мнозина ще видят обещаващи оферти и изгодни познанства. Водолеят може само да избере най-подходящия вариант и да се съсредоточи изключително върху него.

Пари
От финансова гледна точка годината обещава да бъде относително стабилна. Приходите не трябва да намаляват. Освен това през пролетта много представители на знака имат възможност да се сдобият с източник на допълнителен доход.

Любов
Водолеят ще има приятни промени, някои дори ще стигнат до брак. През втората половина на юли трудностите в отношенията вероятно ще се дължат на ограничения от страна на партньора.

Обвързаните ще бъдат склонни към ревност и подозрение, което може да застраши връзката. Експертите препоръчват трезво да избирате партньорите си, за да поддържате емоционално комфортно състояние.

Самотните представители на знака имат всички шансове да срещнат своята сродна душа – по пътя към брака те трябва да преодолеят много трудности, но изразходваните усилия ще се изплатят с хармония и любов в семейния живот.

За семейните Водолеи в личния им живот всичко ще върви достатъчно гладко.

Звездите съветват да не пътувате често в чужбина, особено ако пътуването е свързано с работа. Успехът в професионалната сфера е гарантиран по местоживеене.

Риби

Рибите могат спокойно да се нарекат най-щастливият знак на зодиака през 2022 г., тъй като ще имат късмет през цялата година.

След като хванат вълната, те ще излетят на гребена на успеха в кариерата, ще подобрят личните и семейните отношения, ще подобрят здравето си, ще намалят стреса. Всичко това се дължи на преминаването на Юпитер, носещ благоприятна енергия и изобилие, през водния знак.

Юпитер ще бъде в Риби от 28 декември 2021 г. до 10 май 2022 г. Така че по-голямата част от годината ще бъде благополучна, а Рибите ще могат да постигнат много в рамките на три години.

Най-силно от цялото му благоприятно влияние ще почувстват тези, които са родени в първата декада на знака. В периода до края на януари 2022 г. реализирайте основните цели на годината.

Родените през втората декада на знака ще имат шанс да подобрят живота си от края на януари до началото на април 2022 г.

Рибите от третата декада ще влязат в зоната на промените от 22 март до 11 май и от 29 октомври до 21 декември.

Благодарение на способността да помагате и приемате помощ, всичко планирано ще се сбъдне. Рибите чакат смяна на позицията, мястото на работа и сферата на дейност с щастлив край. Не отказвайте страхотни оферти, тъй като може да няма нов шанс. Идната година ще отвори нови възможности, а те ще бъдат много.

Когато планирате разходите си, не правете големи покупки в края на годината. Те няма да донесат щастие, а бързо ще ви отегчат.

Бъдете в центъра на действието през цялата година, гледайте външния си вид, ходете на фитнес, грижете се за себе си. Мнозина ще се нуждаят от промяна на имиджа и тя ще бъде успешна.

Потърсете себе си в творчеството. Едно хоби ще ви помогне да разкриете чувствения потенциал и да придадете нови значения на живота си.

Чувството на любов ще посети свободните Риби. Ще има много потенциални булки и младоженци. През лятото е вероятно емоционално претоварване. Не бива да търсите причините за проблемите, всичко ще се реши от само себе си. Трябва да почивате повече, да спите по-дълго и да се храните навреме, предвид сезона на годината в менюто. Тези, които решат да потърсят психологическа помощ, ще могат да намерят отговори на въпроси, да се откажат от оплакванията и да станат по-щастливи.

Работа
В началото на годината Рибите трябва да съставят компетентен план за действие, който да им помогне да успеят в професионалното поприще. Астролозите съветват да не се забърквате в съмнителни приключения и да търсите подозрителни източници на доходи.

Пари
Във финансово отношение годината ще бъде нестабилна – парите ще идват и си отиват. За да не разваля настроението и да не повлияе на здравето, звездите съветват да помислите за вашите спестявания, особено в началото на годината.

Любов
През 2022 г. Рибите ще бъдат много нетърпеливи да изградят взаимни, трайни отношения. Вашата връзка е вашият надежден тил и опора в тежки моменти и радостта. Според астролозите през лятото Рибите ще имат период на хармония и нови романтични запознанства. Най-яркото и запомнящо се по отношение на любовта ще бъде времето от края на юли до началото на август. Много представители на знака ще усетят вниманието от противоположния пол. Астролозите обаче не съветват да се втурнете във водовъртежа от емоции и да започнете сериозна връзка с първия дошъл – сред всички кандидати за сърцето на Риби има човек, с когото можете да изградите силен съюз, но той няма да се появи на хоризонта веднага.

Рибите трябва да обърнат малко повече внимание на психоемоционалното си състояние, за да не пречат стресът и напрежението в изпълнението на плановете им.

Източник: https://www.tialoto.bg/a/9-lifestyle-and-travel

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви