Хороскоп януари
Как ще започне годината

Първият месец от годината е най-важният, защото именно той ще зададе тона на цялата 2022. Ето защо е важно да спазвате препоръките на астролозите. Това време ще ви донесе много положителни емоции.

Месечният хороскоп януари 2022 обещава периодът да е  много динамичен и забързан за повечето от нас, но в крайна сметка всички несгоди ще бъдат преодолени. Най-важното през януари 2022 г. е да не падате духом и да се борите с негативните мисли. Избягвайте негодуванието и мързела.

Овен

Желанието за фундаментална промяна в живота ще се събуди в Овен през януари и затова те ще бъдат фокусирани предимно върху себе си. Може да изглеждате резервирани или дори егоцентрични в заобикалящата ви среда, което може да насърчи склонността ви да действате егоистично.

Затова избягвайте обширните монолози за собствения си живот и се опитайте да проявявате интерес и към живота на близките си.

Що се отнася до взаимоотношенията ви обаче, страстната природа на този темпераментен знак се проявява максимално и следователно Овенът може да очаква с нетърпение подходящо натоварване от емоционално и еротично заредени преживявания.

Януари ще бъде доста наситен със събития за Овен.

Марс ще поеме управление и по този начин тези хора ще получат много неконтролируема енергия. Тъй като силата на волята ви ще се увеличи, не би трябвало да имате проблеми с постигането на новогодишните си цели.

Освен това, благодарение на тази планета, вашата сексуална енергия ще бъде много по-силна. Ако сте в сериозна връзка, бъдете внимателни, тъй като това може да преобърне света ви.

На работа ще сте склонни да бъдете доста егоцентрични и да се грижите само за себе си. Въпреки че може да се чувствате така, сякаш никой не може да се сравнява с вас, поне се опитайте да допринасяте към своя екип и да помагате на колегите си.

Телец

През януари умението на Телците да слушат другите ще излезе на преден план, така че те ще бъдат много успешни в общуването, което ще върви ръка за ръка с отличните организационни умения. Това ще ви даде увереност и ще станете любимец сред приятелите си и дори началниците ви ще забележат новата ви творческа енергия.

През този период може да ви бъде предложено повишение или дори да се преместите на по-добра работа. Въпреки това, не позволявайте на успехите ви да главозамаят, защото бихте могли да превърнете във врагове приятелите и колегите си.

Уран ще има благоприятни ефекти върху вашата креативност през януари.

Опитайте се да помислите за нов проект, как да подобрите текущото положение на вашата компания или на ежедневието си.

Телците ще започнат да мислят за финансовото си състояние и ще им бъде по-лесно да намерят стабилност в него, независимо дали чрез закупуване на недвижими имоти, повишаване на производителността в работата или заделяне на пари за черни дни.

Въпреки че интелектът и креативността ще бъдат вашата движеща сила, те също така могат да доведат до инат и непримиримост, така че се пазете от конфликти с колегите и близките си.

Близнаци

За Близнаците януари ще бъде предимно фокусиран върху връзките. През този период ще влезете в стереотип и следователно ще почувствате нуждата да съживите връзката си. Например, опитайте се да отидете на пътешествие с половинката си, отидете на кино или прекарайте уикенд в спа център, ще видите, че връзката ви отново ще се задълбочи.

Освен това ще бъдете много решителни какво искате да постигнете тази година и няма да ви е проблем да изясните приоритетите си. Въпреки това, няма да бъдете много търпеливи. Затова намерете приятел, който ще ви мотивира и насърчава.

Януари ще донесе промени във връзките на Близнаците.

С идването на Нова година ще започнете да осъзнавате неща, които не ви харесват и неща, които наистина оценявате в тях. За вас е естествено да създавате връзки, така че ще се чувствате като риба във вода.

Ще бъдете много развълнувани от новите цели, които сте си поставили за тази година, но често няма да ви е лесно да бъдете постоянни. Но някои от тях могат да бъдат новаторски за вас. Способността ви да създавате нови приятели може дори да ви помогне с тези предизвикателства.

Рак

Януари ще бъде месец на личностно развитие за Рака. Ще се отворите за промени в мисленето и ще бъдете по-възприемчиви от всякога.

Това ще донесе много нови хора в живота ви, които ще ви покажат правилната посока.

По отношение на работата си обаче ще се чувствате неуравновесени.

Вашите началници ще започнат да се заяждат с вас и ще ви дадат твърде много допълнителна работа, която няма да можете да откажете от страх.

Ако им позволите да се отнасят така с вас, ще влезете в омагьосан кръг. Опитайте се да съберете смелост и да кажете нещо, това е единственият начин да спечелите уважение.

Новата година ще донесе много стрес на Раците. В природата ви е да слушате внимателно близките си.

Това често може да бъде предимство, когато става въпрос за връзки, но в професионален план може да бъде в тежест за вас, особено ако работите в голяма компания. Те често си поставят цели за следващата година през януари, което може дори да ви изплаши, тъй като това ви оказва натиск.

Вместо това трябва да опитате някои творчески дейности. Каквото и да е вашето творчество, самотата и въображението ще възстановят вътрешния ви баланс.

Лъв

Януари подготвя много успехи в работата за Лъвовете. Вашите ръководители ще забележат вашата висока работна ангажираност и може да ви предложат командировка в чужбина. Способността ви да спорите ще ви направи професионален преговарящ, което ще използвате в работата и в ежедневните ситуации. Няма да се спрете пред нищо и ще бъдете много нащрек.

Ето защо, ако сте избегнали определени проблеми, тогава подходящият момент за решаването им е сега. Но когато става дума за отношения с приятелите ви, по-добре обмислете всичко предварително, за да не съжалявате за нищо.

През януари ще се чувствате възродени по всякакъв начин.

Един добър начин да излезете от миналогодишния стереотип може да бъде пътуване в чужбина. Юпитер ще ви води и няма да има проблем, който да не можете да разрешите.

На път и у дома обаче ограничавайте своето доминиращо и експлозивно поведение. Околните може да се обезсърчат от постоянните спорове.

В края на месеца избягвайте операции, тъй като ще бъдете под ефекта на пълнолунието. Погрижете се за сърдечната си система, така че избягвайте да пушите или да ядете храни с високо съдържание на холестерол.

Дева

Януари ще събуди мотивация за спортни изяви у Девите. Тъй като ще имате лека тенденция към наднормено тегло след коледните празници, вие ще си направите новогодишни обещания, които да ви помогнат да се върнете във форма. Благодарение на упражненията ще срещнете някого в подобно настроение и това може да доведе до ново приятелство.

Що се отнася до любовните отношения, ще имате разпръснати чувства, което ще се отрази в поведението ви към партньора.

Затова не избягвайте общуването и говорете за неща, които ви притесняват. Не само вие, но и вашият партньор ще го оцени.

В началото на годината родените под знака на Дева могат да изпитат чувство за малоценност и меланхолия заради влиянието на Сатурн.

Вместо да търсите отчаяно компания и признание, трябва да се отдадете изцяло на саморазвитие, като се придържате стриктно към собствените си решения, и чувството за успех ще ви помогне да се изправите на крака си. Тогава тази енергия ще привлече други към вас, което ще реши проблема съссамотата.

Януари вие също така ще сте склонни да не облъщате достатъчно  внимание на партньора си, но от друга страна ще се разстроивате, защото той не ви обръща достатъчно внимание. Хармонията обаче изисква усилия и от двете страни, така че не оставяйте всичко само на него.

Везни

През януари везните ще покажат много силни емоции. Ще преживеете значителни промени в настроението и ще ви отнеме известно време да изясните чувствата си. Може да изглежда сякаш не знаете какво наистина искате от живота си и това ще ви тормози, и ще започнете да затъвате в това.

Не му обръщайте внимание и не вземайте никакви прибързани решения през този период за да не се обвинявате по-късно. Вместо това се фокусирайте върху семейството си и отидете заедно някъде в природата, където ще намерите мир и хармония.

Януари Везните ще преживеят много промени.

Ще приемете много сериозно всичките си емоции, което ще ви окаже неимоверно голямо влияние и вече няма да успявате да ги игнорирате, което ще бъде причинено основно от влиянието на Луната.

Що се отнася до партньора ви, възможно е да се появят стари грешки. Трябва да бъдете внимателни и да се опитате да контролирате чувствата си и да бъдете възможно най-съпричастни. В противен случай очаквайте много конфликти.

Ако се чувствате уморени, просто си починете и се отпуснете малко. Трябва да помислите за ежедневните си навици, да се опитате да спите повече, да пиете билкови чайове и да консумирате дневния си прием на витамини.

Скорпион

Скорпионите ще встъпят в новата година със стремеж и ентусиазъм. Януари ще е месеца в който ще имате големи мотивация и самоувереност, и нищо няма да ви изкара от равновесие.

Душевната ви стабилност ще е ключа към успеха, както в работата, така и в личния живот.

В няколко сфери на живота си ще сте изправени пред важни решения, които ще изискват рационалност и ясен ум. Може да изпитате някаква умора през този период, затова я уважете и си почивайте, в противен случай тя може да доведе до някои сериозни здравословни проблеми.

Скорпионите ще бъдат в добро и позитивно настроение от началото на годината. Ще бъдете дори по-спокойни от обикновено и ще бъде невъзможно да ви разстроят. Най-важното е да бъдете себе си, да не се повлиявате от поведението на другите и да не се увличате от новогодишните решения и житейските промени.

Що се отнася до здравето, грижете се добре за пикочните пътища и гениталиите, особено през първата половина на януари. И господата, и дамите трябва да внимават да не пренебрегват сигналите, когато тялото им показва, че нещо не е наред.

Стрелец

Януари ще изкара на преден план някои неразрешени ситуации от миналото и стрелеца ще бъде принуден да се захване с тях и да ги разреши, за да може да продължи напред. Може да очаквате в живота ви да се появят някои от бившите ви партньори и ще трябва да обсъдите някои неща, които са останали неразрешени помежду ви.

Това може да разбуди някои стари чувства, затова не ги оставяйте да ви завладеят. Ще имате затруднения да се фокусирате и ще сте доста импулсивни през месеца, затова се опитайте да контролирате емоциите си и оставете миналото зад себе си.

Родените под този знак ще бъдат пълни със сексуална енергия през Януари поради влиянието на Венера.

Вашата похот ще бъде безкрайна, което може да стане неудобно за партньора ви. Ако сте неженени, помислете с кого да изкарвате време.
Стрелците няма да бъдат фокусирани по време на работа си или по време на обучение.

Това може да има значителни последици, особено когато става въпрос за взаимоотношения с началниците ви, които могат да заключат, че не ви е грижа за работата Ви и дори да започнат да търсят някой, който е по-подходящ за Вашата позиция.

Козирог

През януари козирога не трябва да се страхува от големи промени в живота си. Всичко ще си пасва добре, тъй като ще подредите приоритетите си, ще си поставите цели и ще се опитате да ги постигнете. През този месец ще откриете водещите ви способности и ще ги използвате, особено в работата.

Ще станете голям ръководител на екип и ще доведете екипа си до големи резултати, за което може да получите също и известна добра финансова награда. Внимавайте също и да не настинете, в противен случай може да имате проблеми с пикочната система и пикочния ви мехур. Стойте на топло и пийте достатъчно вода.

Началото на нова година ще бъде напълно естествено за Козирозите и те вероятно няма да почувстват голяма промяна в поведението си.

Преди всичко силните ви страни ще станат по-очевидни.

Ще можете ясно да определите какво искате да постигнете тази година и от самото начало ще имате много късмет благодарение на Слънцето.
Въпреки че ще се опитате да потиснете влиянието на тази планета през Януари, ще бъдете контролирани от желанието да поемете контрола над другите около вас.

По време на работа продуктивността ви може да се увеличи, тъй като ще се опитате да получите повишение или увеличение на заплатата. Самият успех обаче ще се крие главно в работата в екип.

Водолей

През януари водолеите ще придобият известна нова енергия, която ще ги придвижи напред. Въпреки че водолеите обикновено са умерени в решенията си, вземането на решения ще е вашата сила през месеца. Ще подхождате към всичко с ясен ум и няма да оставите мислите ви да ви контролират.

Ще се възползвате от това ново положение на нещата в работата, защото обикновено сте стресирани и от най-малкото нещо пренасяйки така работата си вкъщи. Поради това сега ще имате повече време за семейството и партньора си, който няма търпение да прекара един свободен уикенд с вас.

В началото на Нова година и особено през Януари Сатурн ще има най-голямо влияние върху Водолеите.

Това ще ви осигури невероятно постоянство във вашите новогодишни решения и надеждност при спазване на обещанията, следователно семейството ще може да ви се довери на 100%.

Благодарение на това качество ще постигнете голям напредък в саморазвитието и ще се гордеете със себе си.

За съжаление влиянието на тази планета идва и с упоритост и консерватизъм. Ако вземете важно решение, препоръчително е да се посъветвате с някой по-широко скроен от Вас.

Риби

През януари рибите ще се стремят към успех в кариерата. Този месец ще ви донесе доста творческа енергия и ще сте изпълнени с нови идеи, затова ще е жалко ако не се възползвате от тях. Не се страхувайте да споделите мнението си с шефа ви и да предложите иновативни идеи в работните ви проекти – ще имате голям шанс да спечелите известно признание през този месец.

Ще имате склонност, обаче, да забравяте за партньора си което ще е причината той да се цупи. Опитайте се да го/я изненадате по някакъв начин и да му/и покажете, че ви е грижа.

Началото на годината ще бъде чудесно време за Рибите.

Благодарение на Юпитер те ще проявят въображение във всички аспекти на живота си. Независимо дали става въпрос за мода, кариера или дом, няма да можете да си помогнете и винаги ще измисляте нещо ново. Това ще бъде чудесна възможност да предприемете някои нови проекти или да започнете дейности за свободното време.

Въпреки това, вие ще сте склонни да забравяте близките си поради всички идеи и дейности, което кара вашите отношения да се охладят. Не забравяйте да покажете любов към семейството си през Януари и да се опитате да измислите нещо, която бихте могли да правите заедно.

Източник: https://www.khoroskop.com/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви