хороскоп
Добрите дати

Представяме прогнозата за най-щастливите дни на всяка зодия през 2022 според известния индийски астролог Кушара Гупта, публикувана в AstroTalk (Online astrology)

ОВЕН – 18 август

Годината е част от транзита на Юпитер, планетата на късмета, което се случва веднъж на 12 години. Щастливият ви период започва от 10 май до 28 октомври. Подгответе се за успехи в работата, любовта, финансови придобивки.

Най-щастливият ден ще бъде 18 август, когато Юпитер и Венера си взаимодействат позитивно.

Тази комбинация ще ви донесе вдъхновение за романтични преживявания. Ако планирате да предложите брак, изчакайте този момент. Това е вашият ден!

ТЕЛЕЦ – 13 май

Когато Слънцето се изравни със Северния възел, а Юпитер и Венера вече са позиционирани, за вас започват вълшебни дни.

13 май 2022 е денят на пълното равновесие и ще ви донесе най-много късмет.

Според звездите на този ден Телецът ще изчисти напълно съзнанието си и ще се освободи от всички притеснения за любов и кариера. Добре е да се подготвите предварително и на този ден да вземете важни решения.

Така ще помогнете на звездите и заедно ще превърнете останалата част от годината в незабравим период за вас. Благодарете на старата година, преди да отправите желания към Новата

БЛИЗНАЦИ – 30 март

Последните години не бяха най-добрите за Близнаци. Добрата новина е, че след всички опити, най-после сте готови за положителни промени през 2022. Планетата на Близнаци Меркурий е в позиция на положително влияние от Юпитер и Венера през първата част на годината.

Тази комбинация е подходяща за любовни афери, кариера, сполуки в брака, особено на 30 март 2022, когато ще е на-щастливият ден за Близнаци.

Най този ден ще се радвате на късмет и мотивация, които са ви нужни, за да постигнете личните си цели. След този ден ще сте способни да вземате правилни решения и смело да действате.

РАК – 17 юли

На 17 юли 2022 планетата Меркурий и Слънцето ще са в знака на Рака. Ще се сдобиете със сили и вдъхновение, които ще повлияят на целия ви живот до края на годината. След този ден ще получите творческо вдъхновение и възможности за развитие в кариерата. Много от вас ще постигнат известност в обществото. Малка или по-голяма ще е известността, тя ще ви мотивира да сте в търсене на повече.

На 17 юли Венера навлиза във вашия знак, където ще остане известно време.

Затова този период е добър за романтични преживявания и откриване на нова любов.

ЛЪВ – 31 юли

През 2022 Лъвът ще усети влиянието на планетата Юпитер, която ще донесе в дома му романтика и креативност. Така ще изчезнат всички пречки в любовта.

Ще се почувствате най-силни на 31 юли 2022, когато Слънцето, вашия управляващ знак, ще влезе във връзка с Юпитер.

Това е чудесен ден, в който да се вслушате в сърцето си и да следвате интуицията си за всичко. Това е страхотно време за работа и релакс. Позволете си да бъдете себе си и правите неща, за които от дълго сте мечтали.

 ДЕВА – 16 февруари

Годината започва с ретроградна Венера, която навлиза в дома на любовта под знака на Дева.

През това време от годината ще сте изпълнени със скрита страст и на 16 февруари 2022 може да срещнете своята половинка.

Седмицата на Свети Валентин ще ви припомни за стари чувства, но в живота ви ще се появят нови хора. По-късно, планетата Марс се се събере с Венера във вашия 5-ти дом на любовта. Ще имате възможност за нови запознанства, които ще продължат по-дълго от предишните ви връзки.

ВЕЗНИ – 22 октомври

Венера е във вашия знак в дните около рождения ви месец, очаквайте много изненади в този период.

Щастливият ден за вас е 22 октомври 2022.

На този ден ще започне ново начало, свързано с удоволствие, креативност и любов. След този ден ще ви е по-лесно да установявате нови връзки и по-лесно ще преживявате всяка несполука в любовта.

Това е чудесен ден да разкриете чувствата си и да не се страхувате да получавате това, което заслужавате. Живейто в настоящето, забавлявайте се и не се тревожете за бъдещето.

СКОРПИОН – 15 ноември

Какво се случва, когато сексуалната енергия на Скорпиона се среща с романтичната енергия на Венера?

Е, трябва да чакате до 15 ноември 2022, за да откриете.

Тези две благоприятни планети ще се “срещнат” на 15 ноември и ще образуват хармоничен тригон. В допълнение, на този ден ще усетите и благотворното влияние на Юпитер.

През тази седмица ще се радвате на много нови възможности за флирт и срещи. Възползвайте се максимално от този благоприятен период и ще получите каквото искате.

Благодарете на старата година, преди да отправите желания към Новата

СТРЕЛЕЦ – 23 ноември

23 ноември е най-щастливият ден през 2022 за екстровертните Стрелци. През този период ще приемете нови роли в личния и професионалния ви живот. Затова ще ви помогне присъствието на Юпитер във вашия зодиакален знак и ще ви изчисти от всички минали неуспехи и поводи за съжаление.

Ще бъдете по-силни да преследвате целите си. Макар да нямате супер успех в любовта и да не се поставяте в подобна роля, през този период не трябва да се страхувате да изразявате чувствата си към другите. 23 ноември е успешен и за нови инвестиции.

КОЗИРОГ- 8 януари

Щастливите моменти за Козирог настъпват в средата на януари, когато Слънцето и Венера се събират във вашия знак.

Пълното им единение ще бъде на 8 януари 2022, най-щастливия ви ден.

Очаквайте да ви се случат чудеса в професионалния и личния живот. Романтичните ви шансове са на вратата. Ще се освободите от неуспешните минали връзки и ще гледате напред в бъдещето.

Астролозите препоръчват да поставите на първо място личните си отношения, особено ако сте семейни. Ако не сте обвързани, очаквайте появата на сродната си душа през 2022.

ВОДОЛЕЙ – 8 март

Твърде предпазливи сте по отношение на любовта и връзките и не им отдавате голямо значение.

През тази година имате многобройни шансове за флиртове, а най-добрият ден за това е 8 март 2022.

През този период Венера се изравнява със смелия Марс във вашия знак точно на 8 март. Откриват ви се шансове за любов и романтични връзки. Освен в любовта, ще имате успехи в кариерата и финансите. Внимавайте за здравето си в този период. Разхождайте се повече на въздух, кой знае кого ще срещнете там?

РИБИ – 12 април

Април ще е особено благоприятен за вас през 2022. Тогава благотворната планета Юпитер (която управлява Риби в традиционната астрология) се съединява с Нептун (съвременния владетел на Риби) във вашия знак.

 Пълното съединение се случва на 12 април, най-щастливия ви ден.

Това е идеалният период за нови вдъхновения, креативност, духовно пробуждане Любовта ще почука на вратата ви. Бъдете смели и не я връщайте.

Източник:  https://www.actualno.com/curious/naj-shtastlivijat-den-za-vsjaka-zodija-prez-2022-2-chast-news_1685917.html?fbclid=IwAR1KVoHYQRFhhPMu_923JT1ioCcCwGzTjeILhNudbPhuZt94TD3BUhtO-zQ © Actualno.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви