Хороскоп
Хороскоп

Планетата на късмета Юпитер влезе във водния знак Риби на 28-и декември и ще остане там до 10-и май. Този транзит носи много големи успехи, нови надежди за тези, които са изгубили вяра, оптимизъм, повече доброта и късмет. Ще станем по-чувствителни, състрадателни и истински. Ето как ще се отрази събитието на зодиите, според „Your Tango“.

Овен

Достатъчно негативност имаше в живота им и вече им е омръзнало. Имат нужда от промяна, и то сега, и тя трябва да бъде драстична.

Да се борят с негативността не работи – трябва да поръсят живота си със захар.

Иначе казано – да станат по-мили, добри и позитивни. Нека опитат различна тактика – да са мили, сдържани, оптимисти и сладки, това ще им помогне да получат желаното. Юпитер в Риби е на тяхна страна и ако си позволят това, ще постигат каквото искат.

Телец

Извървяха дълъг път и научиха много неща, повече отколкото хората около тях. Животът им досега беше едно лудо приключения и пълен с поврати, но това ги направи по-мъдри и така те напреднаха. Опитът ги научи, че трябва да са мили и добри, само така ще просперират.

Спират да са толкова големи инати и да са прекалено амбициозни, поне за този период.

Разширяват хоризонта си, мислят по нов начин и виждат, че мястото им е там, където има доброта, мир и надежди.

Близнаци

Юпитер в Риби им позволява да мислят извън кутият. По принцип са нестандартни и креативни, но в последните месеци се сляха със стадото и загубиха индивидуалността си. Заеха се с хобита и си изградиха навици, които не са им присъщи и сега това ги притеснява. Трябва да се завърнат към себе си, а не да отговарят на очакванията на някого. Ще са много креативни.

Рак

Домошари са и асоциират дома със сигурността. Там те се крият и са на сигурно място, в последните месеци дори предпочитаха да стоят основно там и да не излизат.

Юпитер в Риби ще ги накара да поемат повече отговорност.

Светът понякога е студен и неприятен, но те трябва да намерят мястото си в него и да си взаимодействат с хората. Да променят виждането си – домът е тяхното място, на което се чувстват сигурно и комфортно, но навън ги чакат доста възможности.

 Лъв

Нуждаят се от този транзит, за да преминат границите около себе си. Те не се смятат за хора, които познават граници и които спират себе си. Но усещат, че в последно време сами са си слагали някакви прегради по пътя. Пречели са си и са спирали прогреса си.

Да слушат сърцето си – то иска да приемат, че не могат да променят някои неща, и просто трябва да продължат напред. Времето не чака никого.

Дева

Буквално се нуждаят от ритник в задника, за да намерят мотивация. В последно време бяха прекалено мързеливи и немарливи, и го знаят добре. Трябва да се захванат с работа и да свършат домашните задължения. Юпитер в Риби им напомня, че не могат вечно да стоят безучастно и да не правят нищо.

Везни

Не харесват края на годината – този период само им напомня какво не са успели да постигнат и получат през тази година. Нека се успокоят и си починат – последните няколко години бяха тежки за всички.

Да се фокусират над това, което могат да направят и постигнат, а не над провалите.

Юпитер в Риби им помага да си поставят цели за новата година и да разработят идеите си.

Скорпион

От известно време са във война със себе си. И никой не знае какви силни опоненти са Скорпионите, когато са настроени срещу самите себе си. Трябва да престанат да се чувстват толкова зле и да се натъжават от всичко около себе си.

Енергията на Юпитер в Риби ще им помогне да се излекуват и да задвижат нещата около себе си.

В последно време бяха по-мудни и нямаше раздвижване, а това не е в техен стил. Да се фокусират над бъдещето и да следват целите си.

Стрелец

Юпитер в Риби им позволява да видят какъв е най-големият им проблем – имат прекалено много интереси и хобита. И това звучи отлично и забавно, но и означава, че има хиляди проекти, които са стартирали, но така и не успяват да завършат.

Много са заети и не довършват нищо.

Трябва да видят кои интереси са им приоритет и да завършат най-важните проекти. Нека 2022 година е такава – да завършват, каквото започнат.

 Козирог

В последните дни започнаха да отделят повече време за себе си и да се грижат за себе си, което винаги е добра идея.

Сега е техният сезон, годината свършва и Юпитер е в Риби – всички тези събития подсказват, че Козирозите копнеят за нещо ново и това е неизбежно.

Жадуват за промяна и заради този транзит ще свършат каквато работа трябва, за да видят тази промяна. Остават много работливи.

Водолей

В последно време се притесняват, че се превръщат в човек, когото не харесват. Развили са някои лоши навици и сега те са станали част от тях. Дори хората около тях ги асоциират с тези лоши навици и този вид начин на живот.

Юпитер в Риби им помага да видят какво е погрешно и как да се преборят с лошото.

 Риби

Планетата на късмета е в техния знак и това е много хубав период за тях. Те стават по-чувствителни, състрадателни и желаят да са по-мили и добри с хората около себе си. През периода ще искат да се свържат със стари приятели и да поговорят с тях.

Всичко им се струва възможно през тези месеци и са заредени с много енергия.

Прочети още на: https://www.teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви