Дните, в които искахме да имитирате, че в косата има блясък и така да се създаде ефект на блестящата коса отминаха.

Сега наистина е модерно да има истински блясък в гривата, пишат от „Pop Sugar“.

Бляскавата коса се превръща в истински тренд последните месеци, но не е нещо ново. Бионсе ни запозна с тази тенденция още през 2010 г. – на наградите „Грами“. Тогава певицата се появи на червения килим с невероятна прическа – в косата ѝ имаше кичури с нишки и линийки, които излъчваха блясък.

Блестящата коса се постига именно така – мънички конци и нишки с блясък и брокат се закрепят към кичурите на косата.

Изкуственият блясък е идеален начин да експериментирате с косата си и да сияете с нова прическа, без да правите големи и драстични промени – като смяна на цвета или много късо подстригване.

Най-хубавото е, че може да избирате между всякакви цветове блестящи кончета и нишки – черно, сиво, розово, златисто, златисто розово, синьо, лилаво, та дори и шарено.

За да се постигне това, в косата се слагат микро пръстени, на които се закачат въпросните конци и нишки. Пръстените се слагат малко под пътя, за да не бъзат забелязвани. Процесът е лесен – ако отидете при фризьор, това ще стане за около 15 минути; и не причинява болка.

Хубавото е, че конци с блясък може да се слагат на всякакви коси и прически. Естествено, те може да са малко по-незабележими, ако косата е доста къдрава, но ефектът остава. Много модерно е да сложите блясък в плитките.

Нишките с блясък може да останат в косата от 6 до 8 седмици, издават специалисти пред „Pop Sugar“.

Не е необходимо да купувате специални шампоани и балсами, докато сте с тези конци – мийте косата по начина, по който винаги го правите. Бляскавите конци издържат на 200 градуса топлина, така че може да използвате и сешоар, и преса.

teenproblem.net

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви