Ето кои са най-хитовите маникюри за сезона, според американския „Cosmopolitan“.

Снежинки/кокичета

Класика в жанра! Естествено, почти всяка зима най-хитовият маникюр е този със снежинки. Лакирайте се с безцветен, бледорозов или светлосив/светлосин лак и нарисувайте красиви бели снежинки.

Може да заложите и само на бели точки, които имитират падането на сняг. А белите точки със зелен акцент, чрез които оформяте кокиче са идеален вариант за след празниците, когато все още е зима, но се усеща, че наближава пролетта.

Коледен бастун

Една от най-празничните и весели идеи! С такъв маникюр ще предизвикате истински фурор на Коледа и Нова година. Така показвате, че сте в коледно настроение и сте в тон със символите, украшенията и лакомствата, свързани с празника.

Може да използвате за основа розов лак и после да нарисувате коледен бастун в бяло и червено. Или просто целите нокти да са на райе в бяло и червено.

Гирлянди

Няма как празниците да минат без блестящите и шарени гирлянди! Това е любима украса за мнозина, създава весело настроение и с такъв тип маникюр ще изпъкнете.

Заложете на няколко цвята лак – златисто, лилаво, зелено, червено, бяло, синьо. Нарисувайте хоризонтални черти във всеки цвят по ноктите и сложете брокат отгоре.

Шампанско

Освен червеното и зеленото, друг цвят, който се свързва с празниците е златистото или цветът шампанско. Това е така заради бенгалския огън, звездата на върха на елхата, любимата пенлива напитка и панделките, с които се опаковат подаръците.

Това значи, че няма да сбъркате, ако заложите на маникюр в златисто. Той е идеален за официални събития. Добавете брокат, а може и малко цветни точици, за да заприличат ноктите на искрящото шампанско и да блестите.

Еленчета

Друг любим символ на празниците – еленчетата на Дядо Коледа. Не е нужно да сте майстори, за да изрисувате Рудолф или Комета.

Може просто да заложите на основа в цвят патладжан или кафяво и да нарисувате муцунката на елена – черни точки за очи, червена точка за нос, както и рогата – в светлокафяво или дори златисто. Може рогата да бъдат и в черно.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви