Гранд хотел и СПА Приморец Бургас ще има свое празнично чудо на 22 декември. От 18:30 часа ще започне вълшебен концерт  на деца-таланти. Младите дарования са на възраст от 5 до 12 години и ще представят своите умения в компанията на своя педагог по пиано Самира Алваш, която последна ще оживи клавишите на рояла.

Ще звучат тематични празнични композиции, както и обичани популярни произведения на Бетовен и Бах.

Събитието е с вход свободен и всички са добре дошли да се насладят на красивата музика и празнично настроение.

Самира Алваш е една от младите дами, с които Бургас има повод да се гордее. След като завършва класа на Рада Чомакова в Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ в Бургас тя продължава образованието си в София, където е част от класа на професор Маргарита Кръстева в едноименната с първото ѝ училище Национална музикална академия.

Утвърждава името и уменията си на многобройни солови концерти, както и като част от различни камерни състави. След дипломирането си през 2018 г. стартира преподавателска кариера.

Пред столицата избира родния си Бургас, като от 2019 г. е част от читалище „Любен Каравелов 1940.“ Там всяко дете, което има афинитет към пианото в нейно лице открива грижлив и акуратен преподавател, който насърчава, прецизира и развива майсторство и умения.

Тъй като на този свят няма нищо случайно, Коледният концерт се случва точно в Гранд хотел и СПА Приморец, който в последните години все повече се утвърждава като място за култура и изкуства.

Самира проявява любопитство към красивия роял в лобито на хотела и след любезна покана от екипа избира мястото, като подходяща сцена за едно малко коледно чудо в Бургас – концертът на нейните ученици.

Заповядайте на красива музика в изпълнения на младите дарования на Бургас! Подарете си празнично настроение – на 22 декември, от 18:30 часа в лобито на Гранд хотел и СПА Приморец, Бургас. Самира Алваш и нейните ученици ще се радват на всеки от вас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви