Вече ни е напълно ясно, че Кая Гербер и майка ѝ Синди Крауфорд могат да бъдат сбъркани за сестри. Двете не само че си приличат по външен вид, но и са супер успешни в модната индустрия. А в последния си пост в Instagram Синди за пореден път доказа, че приликата не е само в главите ни.

Крауфорд сподели снимка на дъщеря си, на която тя носи къс пуловер от Ralph Lauren с избродиран американски флаг на гърдите.

Първоначално бихте казали, че няма нищо специално във визията – просто моделка, която представя пуловер на известна марка. Тук обаче грешите. На следващата снимка виждаме, че същата блуза е носена от Синди Крауфорд през 1994 година за корицата на списание ELLE.

„Бебето ми открадна визията! Корица на ELLE сега и преди“, написа Синди под серията от снимки в Instagram. Освен че носят еднакви пуловери, майка и дъщеря са облечени с еднакви дънки и позират по един и същи начин – с ръце в джобовете. Косата им дори е оформена по сходен начин, а фотографът е направил ефекта на вятъра, като кичурите и на двете моделки се веят на една и съща страна.

Снимките веднага привлякоха вниманието на феновете, като много от тях посочиха огромната прилика между майка и дъщеря.

„Бебето ти е откраднало и лицето!“, „Наистина помислих, че на първата снимка си ти“, „Крушата не пада по-далеч от дървото“ са само част от коментарите под публикацията.

Оказва се обаче, че не само ние имаме трудности при различаването на Кая от Синди. Гербер признава пред Vogue, че понякога не може да каже коя е тя и коя е майка ѝ, когато гледа общи снимки. „Още от първия ден хората в индустрията бяха шокирани от приликата ми с мама. С порастването ми нещата стават още по-впечатляващи и тук не говорим само за визията. Става въпрос за всичко – от гласа до маниерите ни“, казва Кая пред списанието през 2019 година.

Допълва, че преди не е виждала приликата, но сега все повече започва да вярва на хората.

Освен това двете често присъстват заедно на светски събития и си помагат в кариерата. Тази година Кая направи своя дебют пред филмова камера, участвайки в сериала American Horror Story.

Тя споделя, че Синди е чела реплики с нея, преди да отиде на прослушването за ролята. „Както бихте си представили, беше малко неудобно да го правя с мама. Но тя беше чудесна и ми помогна доста“, казва Гербер през октомври.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви