Най-малките плувци на ПК „Метропол“ показаха отборен дух, жажда за постижения и отдаденост на спорта по време на Държавното лично-отборно първенство за деца 11-12 г.

Бургаските състезатели изпитаха удоволствието от собствената си ефективност в сините коридори, като подобриха личните си резултати, а някои успяха да покрият и норматив за участие догодина в младша възраст.

Изабела Велчева показа, че е еднакво добра във всеки стил и в дългите, и в кратките дистанции. Записа и места в десетката.

Александра Кирова и Александра Гочева демонстрираха спринтови способности, пълна концентрация и състезателен дух, подобриха резултатите и стила си.

Мария Атанасова записа предни позиции в бруста и усъвършенства съчетаното.

Нарин Феимова и Ивана Иса плуваха според очакванията и се бориха до последно.

Гергана Луканова показа сериозно подобрение в стил и времена за вложения едногодишен труд в тренировките.

Милен Зидаров и Стилян Инджов демонстрираха пълна съсредоточеност преди стартовете си и същата се награди с предни позиции и стабилно плуване, макар и с година по-големите от тях.

Георги Бъчваров и Радостин Хайдутов записаха лични постижения, представиха се блестящо в индивидуалните и щафетните си плувания.

В шампионата за наборите 2009 и 2010, състоял се в „Парк Арена ОЗК“, участваха 384 състезатели от 55 клуба.

Съставът на ПК „Метропол“: Радостин Хайдутов, Стилян Инджов, Милен Зидаров, Георги Бъчваров, Изабела Велчева, Александра Кирова, Александра Гочева, Гергана Луканова, Мария Атанасова, Ивана Иса и Нарин Феимова.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви