вечеря за приятели
Един билет за двама

КУЛТУРНА ОРГАНИЗАЦИЯ „АРТ АТЕЛИЕ” И ПК „АЖУР ПИКО” ПРАВЯТ СПЕЦИАЛЕН ЖЕСТ КЪМ ЖИТЕЛИТЕ И ГОСТИТЕ НА БУРГАС В НАВЕЧЕРИЕТО НА НИКУЛДЕН – ПРАЗНИКА НА ГРАДА. ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА ЗА ПОСТАНОВКАТА „ ВЕЧЕРЯ С ПРИЯТЕЛИ” От Доналд Маргулис Режисьор: проф. Ивайло Христов.

С участието на Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кристина Янева Комедия „среща „ за пръв път на сцената Асен Блатечки и Ненчо Илчев.

В пиесата „Вечеря с приятели“ Доналд Маргулис разказва историята на две приятелски семейства, които са изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата?

Разбира се, че няма еднозначен отговор. Всеки има право да постъпи както намери за добре. Едни избират ”свободата”, други предпочитат да ”носят кръста”, а трети…тръгват на ”уроци по пиано”.

Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и пиесата на Маргулис ”Вечеря с приятели”. Зрителите ще имат възможност да видят за пръв път заедно Асен Блатечки и Ненчо Илчев, които са състуденти от НАТФИЗ , но досега не са се срещали на театралната сцена.

Премиерата на пиесата в София беше повече от успешна, достатъчно е да се каже че за следващите представления в София няма билети. Мариус Куркински, Виктор Калев, Аня Пенчева, Силвия Лулчева, Елена Петрова , Койна Русева и още много други колеги и приятели на актьорите искрено се забавляваха и пожелаха на целия екип успехи и много пълни салони.

Жителите и гостите на Бургас ще имат възможност да се насладят на прекрасната игра на актьорите и да се забавляват заедно с тях на 7 декември от 19ч. в зала „Тончо Русев” на Културен дом НХК .

Билети се продават на касата на НХК За повече информация тел. 0894/898-098- Маруся Русева-организатор /Арт ателие/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви