Сексът и градът се завръща
Сексът и градът се завръща

Помните ли, че нямаме търпение за декември 2021 година? Причината е само една – продължението на „Сексът и градът“, което ще се появи на малкия екран съвсем скоро. Отново ще видим любимите си Кари, Миранда и Шарлот, но една дама ще липсва и то с огромна сила.

Говорим, разбира се, за Саманта Джоунс, чийто шеги правеха всеки един епизод на „Сексът и градът“ още по-хубав.

В интервю с Пиърс Морган през 2017 година Ким Катрал, която влиза в ролята на Саманта, напълно отписа възможността да се завърне към поредицата „Сексът и градът“ независимо дали става дума за трети филм или за телевизионно продължение.

Според нея, решението ѝ е окончателно, защото е искала да затвори една глава от живота си и да отвори друга. „Не става въпрос за пари. Не става въпрос за повече екранно време. Няма нищо общо с това“, допълва Катрал.

След като сериалът „И просто така“ беше потвърден без Саманта, слуховете за съдбата ѝ започнаха да обикалят мрежите.

еновете си съчиняваха всякакви теории, като дори се заговори за смърт на героинята заради едни снимки на Сара Джесика Паркър (Кари), която е в черни дрехи и е тъжна, които се появиха в социалните мрежи. Според теориите, Саманта е починала от коронавирус, защото не е искала да спазва дистанция и не се е въздържала от връзки с непознати мъже.

Още за продължението на „Сексът и градът“ ще откриете в материала на Tialoto.bg

Прочети още на: https://www.dnes.bg/art/2021/11/27/seksyt-i-gradyt-se-zavryshta-shte-vidim-li-samanta.512006

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви