Пиян шофьор
Пиян шофьор

Трима шофьори нощуваха в ареста, съобщиха от полицията. Двама от тях са карали пияни, а третият е шофирал след употреба на наркотици. И тримата са отказали да дадат кръв за проверка.

На 25 ноември около 21.30 ч. служители от бургаската жандармерия спрели за проверка в с. Атия лек автомобил „Рено Канго“, с бургаска регистрация, управляван от 45-годишен мъж от същото село, като установили, че водачът шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,77 промила.

45-годишния мъж отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е със заповед за задържане за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

По същото време в района до бл. 52 в ж.к. „Меден Рудник“, служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Ауди А 4“, с бургаска регистрация, управляван от 34-годишен бургазлия, като установили, че същия шофира след употреба на наркотици / амфетамин и канабис/.

Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок от едно денонощие. Извършена е проверка на управлявания от него автомобил, като са намерени и иззети две пликчета със суха тревна маса / канабис/ с общо тегло 19 грама. Работата по случая продължава.

На същия ден около 23.00 ч. в Карнобат, служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка лек автомобил „Ауди“, с чуждестранна регистрация, управляван от 22-годишен карнобатлия, като установили, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.48 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви